Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Chrystall #2535 üzenetére
Még ezeket próbáld ki esetleg: html - Chrome on Android resizes font - Stack Overflow
Ez ilyen tipikus kezdők hozzáállása, hogy amilyen a honlap stílusa, olyat kell csinálni. Eleve ismerni kell a korlátokat, és olyan stílust csináltatni / bevállalni, amit értelmes keretek között meg lehet csinálni, és nem kell hajlítani hozzá a teret.
Én ha meglátok egy olyan stílust, amiben nem natív form kontrolok vannak (némi színezés, lekerekítés persze belefér), akkor vagy erőltetem, hogy változtassanak az elképzelésen, vagy megtöbbszörözöm a szükséges munkaidő ráfordítást, közben jelezve, hogy ennek a pagespeedre, meg még ki tudja mi mindenre lesz negatív hatása, 1-2 böngészőre vállalom, hogy így fog kinézni, semmi garancia nincs arra, hogy mindig mindenhol ugyanez lesz a kinézet. -
martonx
veterán
válasz
Chrystall #2533 üzenetére
Pont ezért javasoltam a legelején, hogy kár túráztatni magad az ilyen szuper spéci megjelenítésen. Használd a natív rádió gombokat, és voilá.
Mindenesetre, ezzel hátha meg tudod oldani: Browserhacks
Azaz ezekre a spéci esetekre fel tudod készíteni a css-ed, és módosítani kedved szerint. -
martonx
veterán
válasz
Chrystall #2526 üzenetére
Így már világos, hogy kibökted, hogy Firefox-ban nem működik a mindenhol máshol logikusan működő megoldás.
Esetleg egy ilyen kerülő megoldás? http://jsfiddle.net/v3f16xrL/
Lusta voltam mindenhol a pixeleket vw-kre írogatni, majd megteszed te, ha ez beválni látszik. -
martonx
veterán
válasz
Chrystall #2524 üzenetére
media query-kről hallottál? Pont erre vannak kitalálva, hogy ne kelljen folyton számolnia szerencsétlen böngészőnek, pláne mobilon.
Továbbra sem értem, hogy 2021-ben miért jó custom css-el szopatni magad, a natív rádió gombok helyett? Ráadásul a natív rádió gomb tök jól tud viselkedni mobilon is, iphone-on is, mindenhol, pont azért mert natív. Hogy nem fog minden létező platformon pont ugyanúgy kinézni? Ki nem szarja le. Ráadásul sokszor a spéci dolgok zavarják össze az egyszeri usert, akik a natív működéshez vannak szokva.
Szóval szerintem továbbra is tök feleslegesen futod a köröket, de te tudod -
martonx
veterán
válasz
Chrystall #2522 üzenetére
És miért kell ez a scale-es méretezős móka? Tényleg mindig pixelre pontosan tudnod kell, hogy mekkora az ablak? Őrületesen háttal ülsz a lovon.
Nem tudom mit csinálsz, de szerintem menjünk vissza az alapokig, és inkább azt írd le, hogy mit szeretnél mindezzel a kavarással? Ennyi css-t egy rádió gombhoz és labelhez még sose láttamPl. egy reszponzív oldalt csinálok, ahol azt szeretném, hogy mobilokon nagyobbak legyenek a rádió gombok.
Szóval valami ilyen módon, légyszi fogalmazd már meg, hogy mégis mit szeretnél csinálni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Android játékok topikja
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged