Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Üdvözlet!
JS-ben megírt animációkat konvertálok éppen CSS-re, ha már elvileg ott kéne csinálni az ilyeneket
Egy a dolog lényege, mindig JS indítja őket, mert kliens interakció szükséges hozzájuk. Csak egyszer futnak le, ez fontos.
Ezt én úgy oldom, meg, hogy egy adott elemnek van egy adott CLASS meghatározása, és JS segítségével hozzáadok megint egyet, azt, ami tartalmazza az animácó meghívást, így gyönyörűen működik is.Viszont! Mi van akkor, ha ezeket az animációkat (legyen ez mondjuk egy felugró ablak) visszafelé is el akarom játszani, mondjuk amikor JS-el elveszem az adott CLASS-t tőle?
Megoldásnak gondoltam, hogy elveszem, de egyidőben hozzáadok egy másikat, ami visszafelé játssza el, majd elveszem azt is. Csakhogy, ehhez már a JS-t is időzíteni kell. És szerintem feleslegesen bonyolult.Kérdésem tehát az, hogy lehetséges-e valamilyen módon kivitelezni, hogy a CLASS elvételkor lejátsszon egy másikat, vagy ugyan azt, visszafelé?
Előre is köszönöm bárminemű válaszaitokat, remélve, hogy érthetően meg tudtam fogalmazni a fejemben lévő káoszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest