- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
A csrss.exe egy win rendszerfájl, aminek a jogos helye a system32 könyvtár. Az oda kell. Ha viszont máshol látsz ilyen néven fájlt jönni-menni, az imposztor és törlendő. Hogy induláskor nem találj a configból kitörölt csrss-t, az nem jelenti azt hogy az ott rendben volt. Az ad-aware csak a fájlt csapta agyon, a registryben minden bizonnyal benne maradt az indítására vonatkozó bejegyzés, azt töröld ki kézzel.
Mindazonáltal ahol egy trójai van, ott lehet több is, egy alapos víruskeresés/irtás mindenképp kinéz neked. -
kraftxld
félisten
Próbáld meg a malwarebytes-t, az ad-aware nem poénból szedte le, 99%, hogy vírus/malware cucc.
-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
A történetem a következő:
Mivel már elég gyanúsnak éreztem az operációs rendszerem lassúságát, feltételztem, hogy bekaptam valamilyen trójait vagy férget vagy ilyesmit.
Lefuttattam egy ad-aware-t, amit most már megbántam
Letörölte a windows/config mappából a csrss.exe-t, amit hiányol induláskor a win.
Sejtésem szerint emiatt lehet az, hogy firefox alól eltűnt az orbit letöltéskezelő, tehát nem jelenik meg jobb klikkre a letöltés az orbittal menüpont. Már újraraktam az orbitot és a firefox-ot is, de nem segített.
Van a windows/system32 mappában is egy csrss.exe, amit átmásoltam a config mappába, de erre meg az a hibaüzenet, hogy "nem futtatható win32 módban".
Nagyon nem szeretném újrarakni a win-t,nincs valamilyen megoldás?
Kérlek segítsetek, remélem valaki találkozott már ilyen vagy hasonló problémával.
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- iPhone topik
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1 humoros
- Revolut
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 4
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest