- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
A csrss.exe egy win rendszerfájl, aminek a jogos helye a system32 könyvtár. Az oda kell. Ha viszont máshol látsz ilyen néven fájlt jönni-menni, az imposztor és törlendő. Hogy induláskor nem találj a configból kitörölt csrss-t, az nem jelenti azt hogy az ott rendben volt. Az ad-aware csak a fájlt csapta agyon, a registryben minden bizonnyal benne maradt az indítására vonatkozó bejegyzés, azt töröld ki kézzel.
Mindazonáltal ahol egy trójai van, ott lehet több is, egy alapos víruskeresés/irtás mindenképp kinéz neked. -
kraftxld
félisten
Próbáld meg a malwarebytes-t, az ad-aware nem poénból szedte le, 99%, hogy vírus/malware cucc.
-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
A történetem a következő:
Mivel már elég gyanúsnak éreztem az operációs rendszerem lassúságát, feltételztem, hogy bekaptam valamilyen trójait vagy férget vagy ilyesmit.
Lefuttattam egy ad-aware-t, amit most már megbántam
Letörölte a windows/config mappából a csrss.exe-t, amit hiányol induláskor a win.
Sejtésem szerint emiatt lehet az, hogy firefox alól eltűnt az orbit letöltéskezelő, tehát nem jelenik meg jobb klikkre a letöltés az orbittal menüpont. Már újraraktam az orbitot és a firefox-ot is, de nem segített.
Van a windows/system32 mappában is egy csrss.exe, amit átmásoltam a config mappába, de erre meg az a hibaüzenet, hogy "nem futtatható win32 módban".
Nagyon nem szeretném újrarakni a win-t,nincs valamilyen megoldás?
Kérlek segítsetek, remélem valaki találkozott már ilyen vagy hasonló problémával.
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest