- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Visszajöttek a korai 2000-res évek, mikor megában kellett mérni a kártyákat kiló helyett? Én még mindig inkább kilóra mérném őket (a referencia kártyákból amire nagy borda kell, az valószínűleg tud valamit).
Én eddig szerencsére megúsztam, hogy nem akartam igazán játszani semmivel, aminek nem elég 10Gb és az RT-t is könnyen el tudom engedni, hogy 1 percre bekapcsolom, megnézem, örülök, aztán OFF. Szerintem egy évig még kihúzom, azon túli jövőre nézve pedig úgyis kicsi lesz a számítási kapacitás is. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Igen, ott is hasonló a koncepció. Lassan kezdik átvenni, mert sebességben nagy előny. Pont emiatt több kiadónak is meg kellene fontolnia azt, amit az Ubisoft csinál, hogy egy kisebb csapat csak az RT-t kutatja, mert úgy átgondolt implementációk jönnének, amiket használni is lehet.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Attól egyébként maga az RT implementácjója a Ratchet and Clank Rift Apartnak hasolni arra, amit a Far Cry 6-nál alkalmaz az Ubisoft. Egy kifejezetten átgondolt hibrid kód, ami csak oda használ RT-t, ahol annak látható hatása van, ahol pedig nem lenne hatása, oda klasszikus megoldásokkal számol. Ennek ugye teljesítményre vonatkozó előnyei vannak, mert képminőségben ugyanott leszel, viszont tempóban jóval jobb a hibrid effekt.
Ez egyébként valószínűleg elterjedt lesz a jövőben, mert sok sebességet nyersz vele, miközben semmit sem veszítesz képminőségben. A Far Cry 6 csak az úttörője volt a hibrid koncepciónak.
Az Ubisoftnak onnan lehetnek ezek meg, hogy ők külön létrehoztak egy RT-t kutató teamet, akik csak azon dolgoznak, hogy mi az, ami szükségtelen számítás RT-nél, és mi az, aminek van haszna is. Ezért innoválnak most gyorsabban, mert ésszel dolgoznak, nem csak erőből, aminek a Far Cry 6-ban volt először eredménye, de az új Avatar játék is tartalmaz innovációt, amelyekről annyit látni már, hogy veszettül gyorsak. A ma használt klasszikus DXR RT megoldásoknál 3-4-szer is jobban futnak, miközben a hatásuk nagyon hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Eladó karcos állapotban levő Apple iPhone 7 Plus 128GB / 12 hónap jótállás
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest