Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nereyn
tag
Köszi szépen,a keret tud mozogni szerencsére,csak akkor kicsit még gyűjtök hozzá, de utána nézek amit ajánlottál.
5150head
#5350Nagyon is jól tudom hogy nincs az a tuti cucc,de próbálom nem megszivatni magam olyannal aminek semmi értelme.
Köszi a linkeket, amint van időm megnézem a videót és elolvasom a cikket.
Már egy ideje olvasok utána, páromtól meg is kaptam Vízi Péter könyvét is születésnapomra, mostmár csak venni kellene egy távcsövet használni is amit olvastam mindenhol.
Azért írtam egy árat hogy könnyebb legyen megindulni abban,merre milyet nézzek tovább vagy milyet tudtok ajánlani, szerencsére tudok fentebb mozogni valamennyit.
-
Nereyn
tag
Sziasztok!
Kezdőként szeretnék venni egy távcsövet,a hordozhatóság sajnos fontos számomra így a nagyobb távcsövek kiesnek nekem (kocsiba nem biztos hogy beférne rendesen).
Nem túl messze tőlem láttam használtan egy Skywatcher Starquest 90/1250 MC-t, erről mi a véleményetek?
Vagy ha ezt nem,akkor olyan 100-130k között keresnék valamit, első sorban naprendszerünk a fő cél,utána majd alakul hogyan tovább
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest