Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Dilikutya #246 üzenetére
Sejtettem, hogy a távolság a ludas az ügyben
csak gondoltam rákérdezek.
De ha pl a Sombrero galaxisban laknánk, akkor a kép szerint elég dúrván látnánk a középpontot. -
Dr. Romano
veterán
Bocsi, ha nagyon lámát fogok most kérdezni:
Ugye a mi galaxisunk kb így néz ki. Miért van az, hogy a központban lévő fényességet nem lehet látni az éjszakai égbolton? Tudom nagy a távolság, de ha egy egyszerű csillag fénye sokkal messzebbről elér idáig, akkor ez hogyhogy nem?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest