Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher4587
tag
Sziasztok, srácok!
Köszi szépen a tippeket!
Úgy tűnik, hogy lecsúszok a Neowise-ról, egyrészt sz*r az idő, másrészt a hétvégén semelyik csillagvizsgáló nem fogad látogatókat, a Polaris-nál nem veszik fel a telefont, a hónap végére látok foglalható időpontokat, a hétköznapok meg a jelenlegi meló-cunami mellett számomra kivitelezhetetlenek...Hol szoktak Budapesten találkozókat tartani, ahol lehet kukucskálni? Lehet, hogy alkalom adtán oda kilátogatnék.
Tudtok olyan helyet, ahonnan bérelni lehet valamilyen kezdő eszközt, hogy ha úgy adódik, hogy valamelyik este van pár órám, akkor magam próbálkozzak kint a Pilisben? -
Rusher4587
tag
válasz
vegyszer #1864 üzenetére
Köszi a választ!
Hát remélem is, hogy mást jelent, és a végén nem derül ki, hogy valaki ladyboy!
Nem tudom elképzelni, hogy pontosan hogy néznek ki, mennyire felszereltek ezek a helyek (azt sejtem, hogy jellemzően mindenhol van EGY nagy műszer, ami korlátozottan hozzáférhető, és több kicsi) csak rémelem, hogy többféle eszközt is ki kehet próbálni, hogy esetleg későbbi vásárláshoz is ihletet meríthessek.
Arra gondoltam, hogy hol van több kipróbálható teleszkóp, hol van nagyobb teljesítmenyű eszköz, melyik helyen lehet (a megfelelő légköri körülmények mellett) a Hold krátereinél érdekesebb dolgokat tisztábban megfigyelni, ilyesmi.
-
Rusher4587
tag
Sziasztok!
Total laikuskent kerdezem, a hetvegen, vagyis holnap este Budapesten melyik csillagvizsgaloba erdemes elmenni? Leginkabb a Neowise megtekintese miatt erdekel, de ezen kivul melyik mit nyujt a latogatoknak?
Azt tudom, hogy a Nepligeti zarva van.
Elore is koszi & udv!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest