Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
popey37 #5147 üzenetére
Köszi a választ, sajnos én is ettől tartottam.
Sajnos a fogasléc fix - nem tudom milyen módon, de nem oldható kötés - így se megforgatni (bár beljebb nem lennék, mert kb pont a közepén van a gigszer), se cserélni nem tudom - az egész 1.25" csövet, fogaslécestül kellene cserélni - márha lenne belevaló alternatíva.
-
scream
veterán
Hali!
Érdekőldni szeretnék, hogy mit lehet kezdeni azzal, ha egy 60/700-as SkyWatcher kihuzatalának "fogsorából" párnak letört a teteje?
Családi összejövetel volt, gondolom tekergették és megszorulhatott (másra nem tudok gondolni), a lényeg, hogy most kb a közepén 3-4 fog csorba és nem igazán kényelmes így a használata. Próbáltam a neten keresni pót alkatrészt hozzá, de nem igazán jártam sikerrel, csak 2"-os, illetve 1.25"-ből csak 70mm-eset találtam (azt sem itthon).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest