Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Hi!
Koszi az infot!Ez akkor 915/25 azaz36,6x-os nagyitast ad.Szerintem ezt egy 10 mm-es okularral is fel lehet szerelni,a jobb eszleles erdekeben,azaz kb.100x-os nagyitas meg
erdemi eredmenyt adna!.Szoval tenyleg egy komoly muszer,de sajnos ez az ar erosen kivul esik a lehetosegeimen...
-
degu
senior tag
Hat lehet,hogy nem vagyok elegge felkeszult,de szamomra nem derult ki a hsz-edbol a leglenyegesebb adata a vasnak,hogy milyen atmeroju az objektivje?A masik lenyeges adat /mielott barki eljatszana a vasarlas gondolataval/ az ara!
Egy hobby-cuccnal nem mindegy,hogy 50 rugot koltok ra,vagy 150-et
/A kepet megnezve en 50mm-esre saccolom az objektivet,A mechanika nagyon komoly,de az allvany alkalmassagarol nem vagyok meggyozodve! Tul konnyu...
berezeghet./
P.s. Ezt nem szenyozasbol,vagy okoskodasbol irom,hanem adatokat szeretnek kapni!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest