Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
válasz
Oppenheimer #5104 üzenetére
Meglepődtem én is mivel több boltjuk és éttermük van szóval nem hülyék.
De legalább engem megkérdeztek volna.Igaz én sem vagyok annyira otthon,de itt a fórumon biztos kértem volna plusz segítséget.
Amúgy fogalmam sincs mi lehet. -
Orlin
addikt
válasz
Oppenheimer #5102 üzenetére
Kérdeztem miért pont ezt a típust?!
Mert ez tetszett az unokáknak.
Kérdezem hány évesek az unokák?!
10...
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ismerősök vásároltak távcsövet "uniprodo" márka,ha minden igaz.De nem látnak benne semmit...
Holnap megyek hozzájuk megnézni, de igazából fogalmam sincs előre mi lehet a baj.
Elvileg mindent megcsináltak a leírás szerint.
Nekem van itthon egy Celestron C6-N ,amit nyaranta szoktam használni,de hobbi célra és közel sem vagyok annyira profi.
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest