Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anti_47
újonc
válasz
popey37 #5495 üzenetére
Senki(legalábbis én biztosan)nem mondta,hogy nem értesz hozzá.
20 év alatt nyilván sok tapasztalatot gyűjtöttél,de egy kezdő nem a Te fejeddel fog gondolkodni. Nem az lesz az első dolga,hogy darabokra szedje a mechanikát vagy a távcsövét.
Ha működik(márpedig működni fog) akkor elégedett lesz vele és boldogan használja.
Viszuális észlelésre,kézi vagy óragépes mozgatással,jó lesz a 90-es refi , EQ3 mechanikán.
Igen,az aluláb tényleg gyenge pont,de ezt szerintem le is írtam,hogy ebben egyetértünk.
Ha majd évek múlva fotózni akar,akkor átgondolja,hogy jó e neki vagy sem az EQ3,de így indulásnak miért vegyen EQ6-ot(mert szerinted az 5 sem jó),mikor az sem biztos,hogy a hobbinál marad.
Lehet,hogy 2 éjszaka és néhány galaxisnak mondott szürke paca után,már megy is a szett a bazárba. /Szokott lenni belőlük bőven / -
Anti_47
újonc
válasz
popey37 #5475 üzenetére
Ez azért elég nagy marhaság,már ne is haragudj meg.
EQ2,az igen, tényleg remegős,de EQ3+90/910 nem.
Nekem a 80/910-em(nem sokban különbözik),egy Soligor Skyview mechanikán ült(amíg megvolt) és teljesen stabil volt. Pedig az csak félúton van az említett 2 mechanika között.
Az egyetlen amiben egyetértek,az az alu tripod gyengesége,de az sem annyira,hogy élvezhetetlenné tegye az észlelést.
Ha később alátesz egy acél tripodot vagy (ami még jobb)egy fából készült műszerállványt,semmi gond nem lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest