Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Jester01 #624 üzenetére
Úgy tudom hogy egy 1.4 naptömeg alatti csillag nem tud héliumot égetni. Ezért fújódik majd fel akár a Föld pályájáig. Ha az összes hidrogén elfogyott akkor magába roskad vissza és marad egy szép planetáris köd, közepén egy fehér törpe kb. 100millió éves "futásidővel"
Én is csak a Szaturnuszra értettem az úszást a Jupiter elsüllyedne.
A földrengés kacifántos, mert én továbbra is a lemezek széle/gyenge pontjaihoz teszem. A magma annyit csinál hogy az áramlása által "úsznak" lemezek és a találkozási pontokon van az ami. A vulkán más tészta, ott van egy forró pont ahol a hígabb és forróbb magma utat tör magának időnként.
A Pompei kissé bizonytalan de jó eséllyel 7km magas rétegről volt szó, a többi számomra annyira egyértelmű lenne - a 7km magas füstoszlop meg hatótáv. Igazából itt már nem nagyon figyeltem mást csináltam 3
-
törölt tag
-
gege71.hu
addikt
válasz
Jester01 #188 üzenetére
köszi!
Pocket PC-re keresek még olyat ami esetleg gps-sel is együtt tud működni és realtime a mozgáshoz ill ahhoz, hogy milyen irányban van a ketyere segít az égi nézelődésben.
Eddig egy 2 Windows mobile 5-re valót találtam:
Andromeda Sky View (Pocket PC) 1.1
meg ezt
Pocket Stars (SH3) 3.2.4
igaz ezek gps-sel nem működnek együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux felhasználók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest