- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
válasz
Flashcash #19 üzenetére
Asszem ez lesz a vége... Epox 8rda3+ :DDD
Filóztam az NF7-esen, de a biosa miatt gondolkodtam hogy megéri-e az esetleges bosszankodást.
Nem sok hiányzott hogy kilógjak a melóhelyemrôl és vegyek egyet. ;]
Az Asus nem jáccik. Az Msi nekem nem teccett (kt3-mam volt), tehát marad az epox.
THX -
PaladiN
aktív tag
válasz
Flashcash #15 üzenetére
Tuningolni nem akarok, de a vége mint írtam is barton magos (pl. 3200+ lesz :DDD) proc lesz...
Ez kb. úgy egy-két hónap múlva lesz. Addig meg nem akarok vmi gyengus alaplapot venni hogy aztán akkor kelljen azt is cserélnem.
Miért csak tuning célokra lehet, érdemes szerinted gyorsabb alaplapot venni? :O -
PaladiN
aktív tag
Két jelentkezô volt eddig.... Továbbiak?
Látom hogy van egy hasonló témájú topic, de ott sem tolonganak a jelentezôk :( -
PaladiN
aktív tag
válasz
authenticDViD #6 üzenetére
A hozzászólásod most melyikre vonatkozott? Abit, vagy Asrock?
Ha az abit, akkor én csak kérdeztem hogy mennyire megbízható! -
PaladiN
aktív tag
Azért nem akarok tuningolni, mert én úgy érzem hogy nincs különösebben értelme.
Ha esetleg olyan lap lesz a vége (pl. NF7 V2.0) ami tuningolható, akkor esetleg kipóbálom hogy mit tud a vége, de csak azért hogy tudjam, nem pedig hogy használjam.
A leendô proci még bizonytalan, lehet hogy azt is vennem kell majd, de ez csak úgy szerda körül derül ki. -
PaladiN
aktív tag
Szasz(tok)!
Eladtam a mostani cumómat xp 1700+ stb-stb... :)
Most amiatt írok hogy jelenleg milyen alaplapot érdemes venni. Fontos, hogy maradok az amd mellett, tehát intel platform tárgytalan! :(
Alapvetôen nforce2-esben gondolkdom, de errôl le lehetne beszélni, meg a gyártó kiléte még sem tiszta. Valószíněleg most egy xp 2000+ meg egy 8500 LE radeon fog belekerülni, de a késôbbiekben egy barton magos lesz a vége. Tuningolni nem akarom. Amit én fontosnak vélek hogy stabilitás mellett alapból minél gyorsabb legyen a lap (pl min 400 Mhz fsb).
Az ára csak annyira fontos hogy nem szeretnék elszállni, azaz max 30 netto, de úgy 20 netto körül lenne az igazi.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Anime filmek és sorozatok
- Netflix
- TV antenna és jelerősítés
- Vírusirtó topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged