- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
válasz
UberMutant #24 üzenetére
Szerintem jól értem. Az értesítést kérő oldal nem igazol vissza, több gmail-es címmel próbálkoztam. Az első visszaigazolást ugyan megkaptam még tegnap, amikor ide írtam: az egyszerűen nem vezetett vissza a jóváhagyó oldalra. Most semmilyen visszaigazolás nem jön más emailről sem. Szerintem Braziliától Indiáig rendel mindenki, olyan jó ára van, s ledöglött a rendszer. Anno ugyanezt a "marketinget" játszották a OnePlus-szal is.
-
janosibaja
őstag
válasz
UberMutant #22 üzenetére
Hát ez érdekes, legszívesebben megkérnélek, hogy rendelj egyet a nevemre és a címemre... Immáron ott tartok, hogy az értesítést kérő oldal sem működik - nekem. Közben minden más weboldal rendesen töltődik, gyors a netem. Nem értem, mi lehet akkor a baj pont ezzel
-
janosibaja
őstag
válasz
UberMutant #20 üzenetére
Kösz! Közben próbátam már feliratkozni, de úgy látszik, nem bírja a forgalmat az oldal, állandóan lefagy. Nagy nehezen jött egy értesítés, de azt már nem tudtam leokézni, mert az is lefagy, "A webhely nem érhető el"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest