- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lejbi
tag
válasz
UberMutant #16 üzenetére
Hello én rendeltem 1et a feleségemnek. Kicsi a csuklója, de könnyű az óra, és jól néz ki, ezért megtartja.
Azok gyors válaszok a kapott üzenetekre. Messengerrel kipróbáltam, azzal működik a válasz.Az óráról:
minden környékbeli nyelvet tudja, kivéve a magyart. A kijelző tényleg látható napfényben is, van AOD kijelző. Óraszámlap az alkalmazásban van, onnét lehet áttölteni. Nem valami sok a variáció, de mindenki tud találni magának valamit. A telefonálás is jó, érthető mindkét irányból az órával.Ha valakinek van kérdése, csak bátran kérdezzen
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest