Cserélhető kerettel is olcsó az új CMF óra

Egyszerű dizájn, hosszú üzemidő, szemtelen árazás és a stílus a középpontban.

Az, hogy mennyire okos egy zárt rendszerű, érintőkijelzős óra, vita kérdése, nem hangzik mindenesetre rosszul, hogy a Nothing 24 ezer forintért kínálja a tiszta dizájnú, 1,32"-es AMOLED panellel szerelt, GPS-es CMF Watch Pro 2-t cserélhető kerettel.

Ez utóbbi lehet a vonzereje: a 22 mm szabványú, narancssárga, világosszürke, kék vagy fekete szíj mellett leváltható a 466 pixel átmérőjű, 60 Hz-es és 620 nites képernyő körüli keret is, méghozzá lapos és ívelt kivitelre egyaránt. Alapból a narancssárga szíjas változat ívelt világosszürke, a kék pedig ívelt sötétszürke kerettel kapható (44,4 gramm), míg a világos- és sötétszürke szíjas változat ugyanilyen színű kerettel a lapos fajtából (48,1 gramm).

Az alumíniumváz megvan, 5 ATM védelem helyett viszont IP68-cal kell beérni, ami a vízi sportos lehetőségeket korlátozza. A fapados rendszer 11 napos vegyes és 9 napos intenzív használatot ígér 45,8 napos energiatakarékos móddal, 17,4 óra Bluetooth hanghívással a mobilhoz csatlakoztatva, illetve 25 óra GPS használattal.


[+]

A mellékelt töltővel 100 perc 1-ről 100%-ig jutni. Az óra egész napos véroxigén követést és lépésszámlálást biztosít, illetve alváskövetést és a menstruációs ciklus felügyeletét. Sportoldalon százhúsz tevékenység követhető az útvonalrögzítést beleértve, öt edzésformát pedig az óra automatikusan felismer. A szokásos alapfunkciók mellett az óra együttműködik a telefon hangasszisztensével, lejátszóival és a kamerájával az exponáláshoz, illetve miniszámológép is elérhető.


[+]

A CMF Watch Pro 2 iOS 13 és Android 8.0-s, vagy újabb rendszerű mobilokkal dolgozik össze a CMF Watch alkalmazás közbenjárásával. Az óra százféle számlapot kínál interaktív és dinamikus megoldásokat beleértve, belső tároló, NFC-s órafizetés, eSIM az önálló adatkapcsolathoz, WiFi, EKG, alti-barométer, iránytű, hőmérő vagy vérnyomásmérő viszont nincsen. Mondjuk 24 ezer forintért ne is legyünk telhetetlenek. Az értékesítés július 12-én indul a narancssárga változatot kivéve, ami 23-ától lesz kapható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés