Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Szerintem jól értem. Az értesítést kérő oldal nem igazol vissza, több gmail-es címmel próbálkoztam. Az első visszaigazolást ugyan megkaptam még tegnap, amikor ide írtam: az egyszerűen nem vezetett vissza a jóváhagyó oldalra. Most semmilyen visszaigazolás nem jön más emailről sem. Szerintem Braziliától Indiáig rendel mindenki, olyan jó ára van, s ledöglött a rendszer. Anno ugyanezt a "marketinget" játszották a OnePlus-szal is.
-
janosibaja
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Hát ez érdekes, legszívesebben megkérnélek, hogy rendelj egyet a nevemre és a címemre... Immáron ott tartok, hogy az értesítést kérő oldal sem működik - nekem. Közben minden más weboldal rendesen töltődik, gyors a netem. Nem értem, mi lehet akkor a baj pont ezzel
-
janosibaja
őstag
válasz
UberMutant
üzenetére
Kösz! Közben próbátam már feliratkozni, de úgy látszik, nem bírja a forgalmat az oldal, állandóan lefagy. Nagy nehezen jött egy értesítés, de azt már nem tudtam leokézni, mert az is lefagy, "A webhely nem érhető el"
-
lejbi
tag
válasz
UberMutant
üzenetére
Hello én rendeltem 1et a feleségemnek. Kicsi a csuklója, de könnyű az óra, és jól néz ki, ezért megtartja.
Azok gyors válaszok a kapott üzenetekre. Messengerrel kipróbáltam, azzal működik a válasz.Az óráról:
minden környékbeli nyelvet tudja, kivéve a magyart. A kijelző tényleg látható napfényben is, van AOD kijelző. Óraszámlap az alkalmazásban van, onnét lehet áttölteni. Nem valami sok a variáció, de mindenki tud találni magának valamit. A telefonálás is jó, érthető mindkét irányból az órával.Ha valakinek van kérdése, csak bátran kérdezzen
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen routert?
- Steam topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- További aktív témák...
- Amazfit Balance eladó még majdnem egy év garanciával
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Watch7 44mm (SM-L310) ezüst
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Vadonatúj bontatlan Samsung Galaxy Watch 7 44 mm-es 2025 model katonai zöld színben! Piaci ár alatt!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest