- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
válasz
UberMutant #24 üzenetére
Szerintem jól értem. Az értesítést kérő oldal nem igazol vissza, több gmail-es címmel próbálkoztam. Az első visszaigazolást ugyan megkaptam még tegnap, amikor ide írtam: az egyszerűen nem vezetett vissza a jóváhagyó oldalra. Most semmilyen visszaigazolás nem jön más emailről sem. Szerintem Braziliától Indiáig rendel mindenki, olyan jó ára van, s ledöglött a rendszer. Anno ugyanezt a "marketinget" játszották a OnePlus-szal is.
-
janosibaja
őstag
válasz
UberMutant #22 üzenetére
Hát ez érdekes, legszívesebben megkérnélek, hogy rendelj egyet a nevemre és a címemre... Immáron ott tartok, hogy az értesítést kérő oldal sem működik - nekem. Közben minden más weboldal rendesen töltődik, gyors a netem. Nem értem, mi lehet akkor a baj pont ezzel
-
janosibaja
őstag
válasz
UberMutant #20 üzenetére
Kösz! Közben próbátam már feliratkozni, de úgy látszik, nem bírja a forgalmat az oldal, állandóan lefagy. Nagy nehezen jött egy értesítés, de azt már nem tudtam leokézni, mert az is lefagy, "A webhely nem érhető el"
-
lejbi
tag
válasz
UberMutant #16 üzenetére
Hello én rendeltem 1et a feleségemnek. Kicsi a csuklója, de könnyű az óra, és jól néz ki, ezért megtartja.
Azok gyors válaszok a kapott üzenetekre. Messengerrel kipróbáltam, azzal működik a válasz.Az óráról:
minden környékbeli nyelvet tudja, kivéve a magyart. A kijelző tényleg látható napfényben is, van AOD kijelző. Óraszámlap az alkalmazásban van, onnét lehet áttölteni. Nem valami sok a variáció, de mindenki tud találni magának valamit. A telefonálás is jó, érthető mindkét irányból az órával.Ha valakinek van kérdése, csak bátran kérdezzen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Apple watch Series 9 45mm 2026.04.16 iSTYLE jótállás
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest