- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Héraklész #84 üzenetére
Ha nem Bluetooth, hanem más vezetéknélküli protokollt használ egy billentyűzet, akkor az effektíve USB-s, hisz abba dugod a vevőjét. A gép szemszögéből legalábbis így látszik, s ugye ez számít. Továbbá az ilyen USB vevős cuccok sokkal kisebb késleltetéssel tudnak működni, hisz bármi lehet a vezetéknélküli szabvány, hiszen magához a géphez USB-n csatlakozik.
-
-
válasz
Héraklész #49 üzenetére
Nekem nem kell numpad és rájöttem, hogy még a TKL (80%) is sok, míg a 75% simán jó, és spórolok jópár centit oldalt, konkrétan a numpad 4-5 billentyűjén túl még 2-3 billentyűnyi szélességet. A 75% mérettel megmarad a kurzor és a felette lévő 6-os csoport is, csak kicsit másképp rendezve. Plusz maradt még egy extra gomb. A printscreen-scrolllock-pause hármasból a másodlagos funkciókra nincs szükségem, így az extra gombra tettem a printscreen + pause kombót fn-nel. Így lett a Keychron K2 Pro.
Szvsz a 65% hülyeség, oldalt semmi helyet nem spórolok vele, cserébe nincs dedikált F gomb. A 60% meg csupán egy billentyűnyi szélességet spórolna, cserébe nincs dedikált kurzor meg a 6-os csoport is hiányzik. Persze esztétikailag lehet jobban néz ki a minimalizmus, csak engem az nem érdekel: nem nézni, hanem használni akarom.
-
Nyilván nálam. Programozó vagyok, nem inputtündér.
Nem nagyon írógatok számokat, így jobb oldalt az a mínusz pár centi bizony számít, hogy elérjek az egérhez. Ezért lenne baloldalt optimális a numpad, így mindkét hátrány megszűnik. Vagy legjobb: egér helyett trackpont, csak az nem nagyon van mechanikus billentyűzetbe integrálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Dolce Gusto
- Autós topik
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óvodások homokozója
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged