- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
prompt:
hogy lehet, hogy egy apple magic keyboard-ot vezetek nelkul hasznalva be tudok lepni a biosba ?result:
Az Apple Magic Keyboard, mint sok modern vezeték nélküli billentyűzet, képes BIOS-ba történő belépésre, mert a következőképpen működik:1. Bluetooth inicializálás a hardver szintjén: Sok újabb alaplap és laptop támogatja a Bluetooth eszközök, például a billentyűzetek használatát még a rendszerindítás előtt. Ez azt jelenti, hogy a Bluetooth vezérlő már a BIOS szintjén is aktív, nem csak az operációs rendszer alatt.
2. Alapértelmezett eszközként kezeli: A rendszer a BIOS betöltésekor képes felismerni és csatlakoztatni a Bluetooth eszközöket (például az Apple Magic Keyboardot), így azok már a bootolás előtt használhatók.
3. HID (Human Interface Device) támogatás: Az Apple Magic Keyboard támogatja a szabványos HID protokollt, amely kompatibilis a legtöbb alaplappal. A BIOS-ba való belépéshez szükséges bemeneteket ez a protokoll továbbítja a gép felé még a rendszer betöltése előtt.Ennek eredményeként a billentyűzet már a boot folyamat elején használható, így be tudsz lépni a BIOS-ba, még akkor is, ha vezeték nélkül csatlakozik.
-
scdlsc
senior tag
Megnyomom a gépem bekapcsoló gombját és amikor kiírja, hogy press delete to enter BIOS, akkor megnyomom a billentyűzeten a delete gombot és belépek a BIOS-ba. A billentyűzet nincs összekötve a géppel. De most a biztonság kevéért nyomok egy restartot és megnézem újra.
szerk.: kicsit tovább fog tartani, mert közben jött egy Windows update
szerk2.: Működik a dolog. Be tudok lépni a BIOS-ba vezeték nélkül.
-
scdlsc
senior tag
Itt többen is írták, hogy a bluetooth-os billentyűzet alkalmatlan játékra. Múlt hét szombaton fejeztem be a Death Strandinget, majd vasárnap elkezdtem a God of Wart. Semmi problémám nem volt velük. Azt hittem rosszul emlékszem, ezért direkt kipróbáltam és vezeték nélkül beléptem vele a BIOS-ba. Én értek félre valamit?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én ilyesmire gyúrok. Már csak 3 kiló választ el tőle.
Mondjuk amennyit az elmúlt 11 hónapban beletoltam a Q8-akba, annyiból már kijött volna egy 5x7-es, nylonházas, felkapcsolózott Manuform, integrált trackballal, meg Signature Plastics kupakszettel, de eléggé bejött a platform, és erős volt a kísérletezési kedv.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest