- Fotók, videók mobillal
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple iPhone 11 - népalma
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Óriásinagy tettre készülök. Felfúrok egy tükröt a falra, egyedül. Apu ideadta a fúrót, és kedvesen azt mondta, hogy nagylány vagyok már, oldjam meg az ilyen problémáimat, ő ezért nem kolbászol ide, hogy befúrjon négy csavart a falba, csak nem képzeltem...
Ja, és a falfúró szár az már elkopott, vegyek már újat.
Szóval, most nézegettem a praktiker honlapján, hogy mi mennyibe kerül, meg ilyenek, és még vízszintezőt is akarnék, nehogy ferdén fúrjam fel a tükröt tartó két kis bizb*szt felülre. Mert ez amúgy ilyen ikejás (mimás, múltkor néztük Lacóval a Reykjavík 101 című filmképződményt, és rosszmájúan megjegyeztem, hogy, nézdmár, a főkereplő lakásában minden ikeás, mire csak egy "Nézz körül egy kicsit..." választ kaptam) tükör, amit két bizb*sz tart felül és kettő lent, de csavar meg tipli nem volt a csomagban, úgyhogy még azt is kell venni (és eltalálni a megfelelő méretet), sőt, colstokk sincs itthon. A lényeg, hogy a böngészgetésem közepette láttam, hogy a Praktikerben derékszöget is lehet venni.Jó, tudom, nem vicces, mert az építőiparban nagyon fontosak a derékszögek, hogy flottul álljon a minden a házban, és amit a Praktikerben árulnak az ilyen lézerrel, műholdról ezredmilliméternyi pontosan bemért, beállított 90 °-os derékszög. Nem ám amolyan vonalzóval húzott. Szerencse, hogy derékszögre most nincs szükségem!
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Eladó MacBook Pro 14" M3 Pro 11C 14C 16GB 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest