- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Mindenki hallotta, olvasta már azt a közkeletű szállóigét, miszerint minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat. Nos, én ezt annyiban módosítanám, hogy minél többször utazom BKV-val, annál jobban szeretem a kutyámat.
Nem a BKV-val van baj, hanem az utazóközönséggel, az agresszív nyugdíjassal. Világért sem szeretnék általánosítani, és minden tiszteletem a becsületben, tisztességben megőszült nagymamáké és nagypapáké, de sajnos a statisztikám szerint 50 év alatti még nem bökdösött a botjával, nem lökött meg minden látható ok nélkül, nem estem keresztül a folyosó közepére leparkolt húzós szatyorjában. Igen, én ilyen érzékeny mimózalelkű vagyok, a szívemre tudom venni az ilyen eseteket.Tegnap egy középkorúságának legvégén, az öregkor küszöbén álló "úriember", aki kultúrával eddig legfeljebb joghurtban találkozhatott, minden előzmény nélkül egy jó embereset taszajtott rajtam. Azóta ezen gondolkodtam, hogy vajon miért? Igen, tömeg volt a buszon, ennek ellenére egy ujjal nem értem hozzá, sőt, testem egyéb felületével sem. Mégcsak az kéne... Nem vagyok az a kis f*szpörgettyű testalkat, ja, de nem közlekedek úgy, mint egy tank, mivel mindig szép nagy lány voltam, abszolút tudok úgy slisszolni a tömegben, hogy fel se tűnök. Szóval megállok háttal-jobbra neki az alacsonypadlós buszon, erre hátra és oldalra lép egyet és nekitol a kapaszkodónak. WTF??? És én miért nem szóltam vissza jó hangosan, hogy: "Elnézést, hogy útban vagyok!"?
És még a fiatalokon moralizálnak.
Aktív témák
- Sorozatok
- iPhone topik
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest