Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanchez638
addikt
Volt anno asus DCU II HD6970 -es kártyám. Kemény 4db csavar tartja azt a 3 slot magas hűtést.. Csodálkoztam is, hogy miért olyan rossz a hőfok. Ki kellett támasztani, mert lemozdult a gpu-ról...
A többi dcu ii hűtés kapott kártyán már több, mint 4 ponton volt rögzítve. Csak a HD6970 lett ilyen..
-
pepipapa
csendes tag
ASUS...nuff said.... Mar csak a legelvakuktabb fanok hiszik, hogy minosegi marka....
-
Johnny001
senior tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Persze, hogy nem, csak olyan sok a kretén, hogy jól esett leírni!

Happy New Year!
-
A Molyember
tag
Szerintem nem fogjuk ezt meglatni. Egy limitalt, 1000 darabos szeria, 4000 dollaros aron, amit maximum az ilyen “enthusiast” fog megvenni, akinek amugy mar van ilyen tipusu kartyaja. Mar a csucskartyak felvevo piaca is limitalt, ketlem, hogy tul sok ember raugrott volna erre. Es abbol hany ember az, aki majd azzal fogja farasztani magat, hogy redditre posztolgasson, ahelyett, hogy szimplan csak visszakuldeni a gyaszba?
-
PTM
senior tag
válasz
A Molyember
üzenetére
Szerintem már lett volna visszhangja ha sok ilyen kártya érintett, de majd ezt meglátjuk idővel. Az ASUS hozzáállása pedig szomorú, de nem meglepő (#25).

-
A Molyember
tag
Az Asus szerint meg egyikkel se lesz szerencsed, hisz ez ilyen, minden lehetseges mernoki meg villamossagi meg szabvanyositasi szempontot figyelembe veve terveztek meg a kartyat.
Miert nem azt mondtak, hogy bocsika, lehet beneztunk valamit, kuldd be kivizsgalasra a mi koltsegunkon, es kuldunk helyette egy ujat, ami tutibiztos jo lesz? Ehelyett annyit ajanlottak fel neki, hogy kuldje vissza elallasi idoszakban, aztan agyo.
-
PTM
senior tag
válasz
A Molyember
üzenetére
Azt én mondom hogy gyártási hibás. Vagy ha ő is írta akkor egyetértek vele, már nem nézem vissza.
De a csatlakozó azon a konkrét kártyán úgy biztosan nincs rendben. Az ki fog derülni ha több ilyen is van, szerintem épp ezzel a darabbal nem volt szerencséje. -
A Molyember
tag
Hivatalosan nem gyartasi hibas peldany, ez csak az o kovetkeztetese. Ezt a kommentet, amire te gondolsz, 8 napja irta, az Asus hivatalos valaszarol szolo komment pedig 6 napja irodott. Tehat megmaradt hivatalos allaspontnak, hogy ez biza direkt ilyen, akar az o eseteben, akar az osszesnel.
Ez utobbi a kerdes, hogy tukrozi-e az Asus allaspontja az osszes VGA-t, vagy csak egyedi eset, mert egy ilyen limitalt kiadasu cuccnal nem lesz sok gyakorlati tapasztalat.
-
KROK640
nagyúr
válasz
oettinger01
üzenetére
Ahogy mondod ... remélem ezekután rájuk rohad az 1000db is.
-
Johnny001
senior tag
válasz
A Molyember
üzenetére
Nálam az ismeretlen fogalom!
-
Solten
őstag
De hat ez nem is arra valo hogy hasznald, hanem hogy betedd a vitrinbe...
-
PTM
senior tag
válasz
janeszgol
üzenetére
A Gamers Nexus azért több ízben leszedte róluk a keresztvizet, éppen a minőséghez-garanciához való hozzáállásuk miatt:
The ASUS Dumpster Fire
ASUS Scammed Us
Confronting ASUS Face-to-FaceEttől függetlenül nekem is Asus alaplapom és videókártyám van. Amit az Aquában vettem.

-
janeszgol
félisten
DE az Asus mióta ennyire béna szar? Csomó jó ötleteik vannak, de a minőségük a béka segge alatt van szinte mindenben.
-
PTM
senior tag
A srácé egy gyártási hibás példány, amit az Asus erre nem tesztelt és nem hajlandó cserélni se. A gyári adapter is feszíti a csatlakozót, illetve az összes többi kártyájába, beleértve egy Astral 5090-et, normálisan belemegy az a csatlakozó, amit a Matrixhoz is használt volna. Ezeket a Videocards fórumon írja.
-
Azért nem kéne ennyire lenézően kommentelni, hiszen a videót is meg kellett ott vágni (5:03-nál), mert olyan jól sikerült 'elsőre' és 'egy mozdulattal' az összedugás.
A videó meg nem véletlen ASUS támogatással készült (vagyis feltehetően fizettek azért, hogy 'kidumálják' őket), de itt sem említik, hogy milyen tápcsatik használhatók hozzá (lehet, az alap ASUS csatival sem működik, ahogy a hírbeli illető jelezte - és a videón már egy másfajta csatoló van). Ráadásul arra sincs garancia, hogy a megvágott videós csatlakoztatást tényleg használhatod-e otthon, nem csak egy 'bemutató' volt, ami után pár nappal szétégne az egész, mert nem érintkezik rendesen.Ettől függetlenül engem különösebben nem érdekel a dolog, így a vitába nem szállnék be (pláne, hogy nekem sincs valós tapasztalatom, mint ahogy az előttem a hírbeli illetőt kritikával illetőnek sem). Van róla hír, hát van róla hír. Aki ilyen hardverrel tervezett, annak egy plusz infó - vagy ahhoz, hogy miért ne ezt vegye, vagy ahhoz, hogy mire kell figyelnie, ha mégis ezt a VGA-t választja. Pont.
Szerintem.
Háp-háp... (lásd: gumikacsa) -
csakdzsó
tag
Faszalakú NVIDIA & Asus fos.
-
hokuszla
senior tag
válasz
A Molyember
üzenetére
a többi tulajnak egy mozdulat
https://www.youtube.com/watch?v=r5HwzyBFt2s
1 felhasználónak gondot okoz, vegyen inkább switchet
-
Johnny001
senior tag
Egy felhasználó béna, ennyi a hír.
-
csibe1
addikt
Nincs itt semmi probléma. Ha nem használják akkor el sem romlik.

Örök élet meg egy nap múlva is ugyanolyan lesz, a vitrinben.

-
tusi_
addikt
Az olcsosagnak meg van az ara.
Ehhez kepest nyeremeny a kartya. (Persze ha nem eliras)
-
A Molyember
tag
Nem bug, hanem feature.
-
PuMbA
titán
Az ASUS (is) sok mindent újdonságot úgy ad ki, hogy semmilyen felhasználói tesztelést nem végez rajta. Legutóbb a Q-Release Slim PCI-E csatlakozójuk okozott problémát, amit a legdrágább alaplapjaikra raktak. A pénzes, csúcs dolgokat vásárlók béta tesztelők már évek óta, de valamiért örömmel csinálják, hiszen megveszik őket. Aki átgondolt, tesztelt hardvert akar, az a biztos közép és alsó kategóriából vesz.
-
PTM
senior tag
Az Asus is a visszaküldést ajánlotta fel neki (nem cserélik), ez bennvan az eredeti Reddit postban. Én úgy emlékszem, hogy ez még karácsony előtti dolog, az Asus lenti. végső állásfoglalása került bele pár napja (ami nyilván bullshit, és a kommentekből az illető jobb híján visszaküldi a kártyát):
"After review by our engineering team, the non-centered positioning of the power connector is part of the original product design, determined based on overall structural and electrical layout considerations." -
yanna
addikt
Jól van az úgy... Hát azért limitált...
-
Nem, az ünnepek előtt csak annyi volt hírként említve, hogy az adott illető nem tudta rendesen rárakni a kábelt. Most a hír lényege az, hogy az ASUS erre azt reagálta, hogy ez nem hiba, hanem így lett tervezve - vagyis így nem fogják erre hivatkozva cserélni a VGA-t, és ha gondod van a csatlakozással, akkor oldd meg magad.
(Én a fickó helyében minél hamarabb visszaküldeném (talán a visszaküldési időablakba még beleférhet), hogy 'nem tetszik a színe, jöhet vissza a pénz' - kíváncsi lennék, mit szólnának.
) -
PTM
senior tag
Szokásos Asus, de mi a hírben az újdonság? Karácsony előtt is lehoztátok ugyanezt.
-
Cythyel
senior tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Asus már csak a nevéből él, a ryzen 7kX3D sütésével indultak el maxin a lejtőn...
-
JulianSinulf
őstag
Tróger banda.
Méghogy így tervezték. Akkor közölni kellett volna, hogy nem lesz jó minden csatlakozóval. De tekintve, hogy a saját csatlakozójuk is nehezen megy rá, kötve hiszem, hogy direkt tervezték így. Inkább elcseszték és nem akarják érte vállalni a felelősséget, mert az pénzbe kerül.
Ráadásul eddig csak 1 esetről tudni. Hol a többi? Nekik jó? -
oettinger01
őstag
Szépen ki akarnak bújni a felelősségvállalás alól.... Undorító
-
Yodafon
őstag
fu ez de kibszott gaz mar....
4000 dollar meg a fszom..
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A videó meg nem véletlen ASUS támogatással készült (vagyis feltehetően fizettek azért, hogy 'kidumálják' őket), de itt sem említik, hogy milyen tápcsatik használhatók hozzá (lehet, az alap ASUS csatival sem működik, ahogy a hírbeli illető jelezte - és a videón már egy másfajta csatoló van). Ráadásul arra sincs garancia, hogy a megvágott videós csatlakoztatást tényleg használhatod-e otthon, nem csak egy 'bemutató' volt, ami után pár nappal szétégne az egész, mert nem érintkezik rendesen.