Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
IDKFA rlz :D
-
simonzé
addikt
A sebezhetetlenségnek mi a cheat-kódja a passziánszban? Ctrl+Alt+Del? :)
-
beeboy
addikt
-
aer
tag
Erre John F. Smith, egy virginiai közigazgatási hivatalnok jött rá, még 94 novemberében, miután 6 órás munkaideje a reggeli kezdéstől annak lejártáig folyamatos passziánszozással telt el úgy, hogy közben egyetlen egyszer se ''jött ki''. Később - munkatársainak elbeszéléséből tudjuk -, John ''túlórázott'', nem törődve családjával, majd a sikertelenségtől elgyötörve (azt mondják, többször újratelepítette ez idő alatt a windowst) a billentyűzetet kezdte püffölni, tőle addig sohasem tapasztalt vadállatiassággal. Az eredmény végül kéthetes fizetett betegszabadság, és ez a cheat lett.
[Szerkesztve] -
wildrain
addikt
Nem tudom, mit van úgy oda a riporter a vegas módtól. Ritkán lehet vele nyerni, az igaz, de lehet. Én amikor a jelenlegi munkahelyemre mentem dolgozni, az égvilágon semmi munkám nem volt az első két hétben. Mivel nem volt képem 3d játékkal odaállítani, komoly arccal egész nap pasziánszoztam. Asszem még a háromlapost is sikerült egyszer kiraknom. Vegassal meg többször is nyertem, az volt a kedvencem.
-
mormota
senior tag
nem tudom mennyiben más az, amikor alapból a beállitásokbn állitod azt be, hogy csak egy lapot adjon?:))
-
csudri
őstag
Az interjúhoz senki sem szól hozzá? Vagy azt el sem olvastátok? Pedig szerintem érdemes lenne!
-
csudri
őstag
''A B3ta nevű internets magazinban egy nagyon érdekes interjút olvashatunk, mely nem mással készült, mint Wes Cherry-vel. Hogy ő kicsoda? Áh senki, csak aki megcsinálta több mint tíz éve a Windows-os Pasziánszt, amely talán a történelem egyik legpopulárisabb játéka. Mindenki ezt tolja az irodában, otthon, a repülőgépen, a budin, stb...A cikkből nagyon sok érdekességet megtudhatunk, közöttük egy olyan kulcsfontosságú információt is, melyről szerintem több millió embernek fogalma sincs, de lehet én vagyok csak egy űrmajom. Szóval a játékban van egy cheat (de most komolyan, ennyi idő után besz*rás, nem?) , melynek segítségével le tudunk emelni CSAK egy lapot, amikor a gépnek hármat kellene osztania. Nincs más dolgunk, csak nyomva kell tartani a ctrl-alt-shift gombokat, és úgy klikkelni, jupiii! Egyébként tényleg olvassátok el az interjút mert jóság.'' by Draven at HCGamer
az interjú itt található
[L]http://www.b3ta.com/interview/solitaire/[/L]
Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest