Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
Esetleg nincs valakinek fölöslegesbe egy tápja hozzá?
-
BendePapi
csendes tag
Találtam egy módszer, amivel a korábbi, általunk betáplált, de elfelejtett PIN-t
be lehet újra a kezdőértékre állítani (ami gyárilag PIN: "0000", onnan pedig további kézibeszélővel lehet párosítani, lásd lentebb 1 - 7 pontokat), ennek lépései:
1. A bázisállomás tápellátását le kell választani
2. Bázisállomáson nyomni kell 30 másodpercig a keresőgombot, miközben
3. A bázisállomást táp alá kell helyezniEzzel minden eltárolt adat/beálltásunk gyári kezdőértékre áll vissza,
így a korábbi kézibeszélőkből érdemes a telefonszámokat kiírni (biztos, ami biztos)Mindenki saját felelőségre végezze el, nálam működött egy új kézibeszélő hozzáadása. A tipp forrása: link
Innentől a gyári bázisállomással a korábban megadott lépések mentén lehet kézibeszélőt regisztrálni:
1. Be kell lépni a BEÁLLÍTÁSOK / MOBIL BEÁLLÍTÁS menübe
2. MOBIL BEJELENTKEZTETÉS almenü
3. Válasszuk az "1. bázis" és OK
4. Bekéri a PIN kódot, ami immáron: "0000" és OK
5. Kijelzőn: Keresés...
6. A bázisállomáson meg kell nyomni a keresőgombot legalább 3 másodpercig.
7. Végül kiírja hogy INT 1, megvan a kapcsolat, lehet telefonálni! -
mjanos1
csendes tag
http://www.telekom.de/dlp/eki/downloads/b_s701m_pack_092003.pdf
Ezen a linken van egy német leírás, ez nem ugyanaz amit előzőleg linkelt valaki, mert abból nem tudtam kiolvasni a "bejelentkezni" hibára a megoldást, sőt abban mintha egy egész más eszközről írnának...De ebben szépen le van írva mit kell tenni, aki nem tud németül ideírom:
a mobil rész ilyesmit ír ki: Jelentkezzen be
-be kell lépni a beállítások menübe
-Bázisállomás kiválasztása
-bázisállomás 1
-Kéri a PIN kódot: ami pedig négy darab nulla és OK
ekkor kiírja hogy keresés.
-Ekkor a bázisállomáson meg kell nyomni a gombot legalább 3 másodpercig.
És kész, kiírja hogy INT 1, megvan a kapcsolat, lehet telefonálni. -
kiQqcska
csendes tag
VENNÉK ilyen Sinus 701M(vagy 711M) készüléket, akár bázis nélkül is!
Ha van eladó kérlek jelezd!
-
Zsomama
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni, elkallódott a telefon kezelési útmutatója és mostanában nem jelzi ki a bejövő hivásokat, eddig kiirta, / ugyanazok hivnak akik eddig/.
Ha lenne valakinek fölösleges füzete, v. tudna segiteni, nagyon megköszönném. -
szzsuzsa
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki hol lehet kapni Sinus 701 K-hoz töltő talpot?Előre is köszönöm.
-
Fakex
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hol lehet ehhez a csodához utángyártott aksit venni?
Esetleg valakinek eladó?Köszi
-
Bigiee
csendes tag
Ha még érdekes a dolog, a telkó hátuljáról le kell pattintani az övcsipeszt ez 2 oldalt egy egy kis kerek körömmel csatlakozik , utána simán enyhén benyomod a műanyag hátlapon a gödröcskét és húzod lefele akkor lejön a hátulja alatta nem ceruza elem van hanem lítium ion akku mint egy mobilban azt ki kell szedni ekkor már teljesen jól látszik a telefon 4 db pici torx csavarja amit kicsi méretű órás csavarhúzóval is ki lehet tekerni, ha éppen torx nincs kéznél. Ezek után kb. le lehet törölni a kijelzőt vagy nem is tudom mit akartok buherálni benne.
véleményem szerint a billentyűzet megoldása ritka ****r, egy kolléganőnek van ilyen próbáltam javítani mert a lerakó gomb "kiesett" , javíthatatlan házilag , hogy lehet e hozzá billentyűzetet kapni nem tudom , de egy szimpla gumibillentyűzet sokkal tovább bírná mint ez az agyonbonyolított 3 komponensű fröccsöntött szörnyűség, a billentyűzet és a kijelző is eltávolítható viszonylag egyszerűen, a billentyűzetnél finoman feszíteni kell felfele a plexi vázat miközben egy kicsi csavarhúzóval finoman leválasztjuk a fehér fóliáról !!!!A fehér fóliát ne lyukasszuk át !!! az a hordozója a vezetőrétegnek ami az záró kontaktust biztosítja az alaplapon kialakított vezető rétegek között.Ha eltávolítottuk a számbillentyűket és összerakjuk a telefont akkor ceruzával kisujj körmével tudunk tárcsázni csak kényelmetlenAmúgy a kolléganőm szereti, mert ki lehet hangosítani, meg hívószámot ki tudja jelezni, meg kicsi mobil szerű.
-
Márton
nagyúr
nem tudja vki hogy lehet szétkapni a telót?
csavar nincs, feszítésre nem pattan szét.
hiába nyomom be a hátulján az akku környékén a zárónak
tűnő valamit, nem csúszik lefelé. -
leslieke
Jómunkásember
Találtam egy leírást, ami szerint 2 db AA (ceruza) akkumulátor kell bele.
-
Ferenc5555
csendes tag
Sziasztok!Olyan gondom van h ez a Sinus 701 es telka jó pár napja elkezdte villogni h Jelentkeztesse be! Mi a búbánat baja lett? Semmire nem reagál.Valaki tudna segíteni?? Köszi!
-
Husi0904
csendes tag
Valaki tud olyan információval szolgálni, hogy hol tudok ebbe a készülékbe aksit venni??? Már jó régen használjuk, de már nem bírja töltő nélkül csak egy pár percig, nem veszi a töltést rendesen.
-
Javert42
csendes tag
Nekem is van egy Sinus 701 M készülékem. A kezelési utasítása sajnos már nincs meg.
Kérdésem az, hogy van-e ennek a telefonnak a kimenő hívásokat korlátozó funkciója, és ha igen, azt miként kell bekapcsolni. Ui. családom nőtagjai következetesen hosszas hívásokat bonyolítanak le mobil irányban, ami igen kedvezőtlenül befolyásolja a számla összegét. A szolgáltató oldaláról (DIGI) sajnos ennek nincsenek meg a műszaki feltételei. Kérem, segítsetek! -
enibogar
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek elektronikus használati utasítása ehhez a készülékhez... Használtan kaptam és csak nézek rá, mint borjú az új kapura, mert semmit se tudok kezelni rajta...A neten nem találtam hozzá semmit. Előre is köszönöm az esetleges segítséget.
-
Fancy-boy
addikt
Sajnos nem nyert. Mind a két színnek a dobozán 711m van.
De az már érdekes, hogy a 711m készülékeken ( kijelző fölött), 701m van írva
Jó kis rejtély ez
-
Fancy-boy
addikt
Nem tudja valaki, hogy mi a különbség a 701m és a 711m között?
-
kendyys
csendes tag
Kérdésem az lenne, hogy a fogadott hívásokat hogyan lehet visszanézni?
az e-mail címemre is írhattok: pallagi@zhtax.huElőre is köszönöm a választ
-
Zola007
veterán
Na ha még érdekel valakit én elpöcsöltem a témával egy fél órát, s rájöttem ugyan magamtól hogy a jobbra nyíl után a 8919 gombok nyomásával léphetsz egy menübe, ahol a 0 értéket beállítva azonnal reagál (pontosabban már csak 0,3-0,5 sec-et késik a drótoshoz képest)
Aztán Oly kolléga javaslatára megnéztem az SMS-ről szóló résznél is a kézikönyvben, ahol a találmányomat le is írja a gyártó
Szóval 35. oldal 5. sor a lényeg
-
Grafiqs
őstag
Mégis mit vártál?
A dokkolónak-központnak meg kell valósítania egy vezeték nélküli kapcsolatot. Az antenna és az elektronika is naftát igényel.
A ''drótós'' telefonok pedig elmentek még a zsinórból jövő árammal.
Egyébként nekem egy (illetve 2) pana van otthon és az is ezt csinálja. Tovább csöng még egy darabot. -
Márton
nagyúr
-
AlyArkhon
őstag
TÖK zsyr hogy ezt most olvasom , mikor már megvan a készülék ...
Egyébként nem roszz kis teló , az akuja ha a mobiloknak is így bírná akkor kéthetente elég lenne azokat is tölteni ... -
Márton
nagyúr
Mindenkit figyelmeztetni szeretnék, hogy messze kerülje el a T-com ''újgenerációs'' vezetéknélküli vezetékes telefonját. Ez a kis aranyos akkor is csilingel, amikor a vele párhuzamosan kötött analóg készüléket már rég felvetttük, és beszélünk rajta.
Úgy 8-10 mp-cel utána áll le, ami nagyon zavaró, ha az egyik készülék az alsó a másik a felső szinten van!
A szerelő szerint ez nem hiba, hanem jelenség, nem tud mit kezdeni vele.
Azt mondja azért van, mert dallamot játszik, állítsam más csengőhangra. De ha ez tetszik!? És ha csak ez lenne a probléma, akkor miért kell az első csörgésre is várni
6-7 mp-t, miközben a régi analóg már rég jelez?
Szóval akció ide vagy oda, nekünk nemigazán jött be, főleg úgy hogy táp nélkül nem müködik..
Aki esetleg tud valami rejtett menübeállítást, szóljon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest