Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Ilyen hw-m nekem is van: egy Gigabyte switch. Időnként bemondja az unalmast, akkor pár percre be kell rakni a mélyhűtőbe. Még garos, nyárig várok, aztán visszacserélem.
-
beeboy
addikt
A haverom magnója meg berúgott, és alkoholista lett!!
egyszer beledőlt egy pohár vadász (boroskóla) és utána csak akkor működött, ha egy kis tömény szeszt rálocsoltunk!! :DD :DD
(ennek legalább tudom a magyarázatát) -
fokukac
nagyúr
lehet, hogy ez a templom egere, és a templomban ugye hideg van... :)
-
simonzé
addikt
válasz
Adrian Mole #21 üzenetére
Nem lehet, hogy koszos a mechanikája, és csak hidegben forognak normálisan a tengelyek?
Ehhez fontos tudni, hogy milyen az egérpadodon lévő kosz hőtágulása. :) -
Adrian Mole
senior tag
válasz
Zoli bácsi #4 üzenetére
Ne csak a tengelyeket, a feszítőgörgőt is. És érdemes szétszedni teljesen, és belekukkantani, hátha az érzékelők előtt van kosz/hajszál. Utóbbi egyébként is szeret különböző hőmérsékleten másféleképpen göndörödni.
-
Warlock_42
senior tag
Biztos nagyon fel lett húzva és melegszik ;]
A rendes oka talán az lehet, hogy hőmérséklet változással megváltozhat egyes alkatrészek elektromos karakterisztikája (erről egy műszerészebb beállítottságú ember többet tudna mesélni). Vagy egyszerűen a golyó alakja változik meg (a hidegben picit összehúzódik) pont annyit, hogy jobban tudja a tengelyeket forgatni.
[Szerkesztve] -
Marcus
aktív tag
válasz
kamikaze boci #16 üzenetére
Ok! :)
Dobj egy mail, hogy hogyan jusson el hozzád szegény háziállat! -
Marcus
aktív tag
És egybéként senki sem tudja, hogy mitől lehet ez az érdekes jelenség?
-
Marcus
aktív tag
Most is tök király az egér, csak én meg megfagyok! :O
-
Marcus
aktív tag
Kamikaze Boci!
Tied lehet az egér!
:) -
Zoli bácsi
őstag
Gondolom kan egered van. (van golyója :DDD ) Vedd ki a golyót, és a két tengelyt pucold le valamivel. Más ötletem hirtelen nincs.....
-
Marcus
aktív tag
Sziasztok!
Egy elég érdekes dolgot mondok most el!
Szóval az egerem már elég régi, és már cibálni kell, hogy egy kicsit is megmozduljon.
De most jön amit alig akartam elhinni!
Miközben egyszer szellőztettem, és jól lehűlt a szoba, bekapcsoltam a gépet, és semmi baja nem volt az egérnek addig, amíg be nem csuktam az ablakot és felmelegedett a szoba, utána megint ráncigálni kellett, hogy megmozdljon!
Új egeret fogok venni, de azért érdekel, hogy mitől lehet ez?
Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged