- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
karantÉN
aktív tag
hello
msn címed van ?
már ide kattintottam és baszott lusta vok már megnézni .
nekem köllene egy acc , gondolom ezt beírom a steamhez és akkor belép és tudok cs serverekre csatlakozni
mondasz nevet meg bankszámla számot és küldöm a kess-t de csak holnap tudom küldeni
vagyis nem én küldöm hanem egy ember akinek ut2004 cd key kellett . és cserébe ad 1500 at és akkor neked fogja küldeni a pénzt én megbizom benne régóta ismerem .
üdv -
Angyal07
tag
-
Angyal07
tag
Nekem édes mindegy egyébként. Bárhova, bárhogyan elküldöm a cuccot, csak én kapjam meg a lét érte.
Egyébként az utánvétnél is a levélben bármi lehetne, csak utólag tudnád meg és ott még az utánvét költségét is fizetheted.
De mondom, hogy nekem édes mindegy. Válassz egy fegyvernemet és csináljuk. Én tuti korrekt vagyok ilyen ügyekben. Ez az accountomból is látszik, hogy nem egy mai kreálmány itt a PH-n. -
fraser87
csendes tag
utánvétel azért vagyok védve mert mikor megjön a levél benne az accountok akkor az általad meghatározott összeg ellenében vehhetem át a levelet tehát akkor meglesz az acc nekem és neked is a pénz. erről sokat nem tudok mondani de postán megkérdezed hogy kell ezt csinálni és kész, nekem is megmondták hogy kell pénzt küldeni postán
na ha benne vagy akkor tárgyalhatunk
-
Angyal07
tag
Na itt vagyok.
Nekem jó az utánvétes levél, csak világosíts meg, hogy ahhoz kit kell megölnöm, hogy olyat tudjak küldeni?
Jah és ezzel az utánvétes cuccal te miért vagy védve?
Egyébként én gondoltam megadom a nevem és bankszla számom, elérhetőségeimet, aztán valamelyik otpben befizeted rá a cash-t aztán kész. Ott megmondják, hgoy ugyanazon a néven van-e a szla, amit én mondtam.
De természetesen jó az utánvét is, csak ahhoz egy kis eligazítás is kell nekem, mert postára csak csekket feladni járok. Azt is már csak a Corában teszem, mert ott sosincs sor.
Na ennyit tudnék elmondani Vietnámról. -
fraser87
csendes tag
válasz
ShooterTsiga #25 üzenetére
többet nem fizetek előre. 2 hete vettem egyet fullosat és VAC bannos
marad az utánvétes levél ami szerintem korrekt -
fraser87
csendes tag
tehát nem lett cd-kulcs megadva és ezért kér hogy loginolj be másik accal de attól függetlenül a legújabb játékokat lelehet szedni és a többi
egy üzletben benne lennél e?
megadnál nekem 1 accountot 1.6ost és kipróbálnám azt majd ha jó akkor vennék mégegyet és a pénzt postán küldeném
benne vagy? -
Angyal07
tag
Fel!
-
Angyal07
tag
Fel!
-
Angyal07
tag
Fel!
-
Angyal07
tag
1500/db
Garancia meg én vagyok. Nem lehet bann, mert nem voltak használva egyáltalán neten. Mindegyiket én vettem be voltak regisztrálva steamre, de sose lettek használva, mert nem kellettek. -
Angyal07
tag
Hi,
Összesen 6db account van, amik max lanon voltak használva eleinte, úgyhogy hibátlanok. Lehetőleg olyan embert keresek, aki egyben vinné őket.
Ajánlatokat várok.
Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest