- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
pintyesz #20921 üzenetére
Akkor probald meg azt, h felrkasz egy metamaskot es megprobalod beimportalni a 24szot oda (elvileg ki kene tudnod nyerni, lehet 16lesz) vagy ha azt nem akkor a private keyt. Ha sikerul es megy vele a tarca (nem tudom fog-e), akkor felveszed a base halozatot es ott lesz az ethd
Jah ezeket sehova ne ird le, mert azonnal leuritik a tarcad
-
tomazin
veterán
válasz
pintyesz #20918 üzenetére
Pedig gondoltam jo fej leszek es megnezem neked, de emailt akar ez a csoda. Nezd meg, h hogyan tudsz halozatot hozzaadni. Bsc, avax, polygon is mind evm halozat, szoval tudnia kene kezelni.
De most talaltam egy ilyen. Ott van fent, h filter by chain. Nyomd meg a view allt es jo esetben ott lesz a base.
Bocs a nyomorek kepert. [kép] -
tomazin
veterán
válasz
pintyesz #18267 üzenetére
Teljesen jo amit csinaltal. De az a baj,h az alapveto problemat nem szuntetted meg. Ugyanis ha van valami a gepeden amivel el tudta lopni a tarcadbol a tokent (tehat ha pl fileban letaroltad a seedet, vagy vagolapon volt, vagy akarmi), akkor az meg fogja szerezni a seedjet az uj tarcadnak is. Kiutalni nem fog tudni rola elso lepesben, mert ahhoz,h hitelesitse a txet ahhoz kell a ledger. De ha megvan a seed akkor fog egy masik ledgert, beadja neki a seeded es maris ki tud utalni.
-
Frozen
addikt
válasz
pintyesz #18267 üzenetére
Én a helyedben vennék egy másik eszközt ,és elfelejteném ezt a dolgot,hogy összekapcsolom ezzel meg azzal... A metamaskból simán kipakolhatnak bármikor ,meg terjed rajta ilyen olyan trükk mikor soknak tünik az egyenleg rákatintasz és utána üres lesz a tárca stb...
ha jót akarsz magadnak elfelejted, ha meg szeretnél rajta valamit akkor veszel rajta és egyből tovább küldöd.
Hardwer tárcádat meg ne kösd össze semmivel. Max ha rendelsz tölük CL kártyát,vagy ha eladsz és ők irányítanak egy oldalra..... (ezek a dolgok biztonságosak, viszont az ilyen metamaszk és a többi lomos nem) -
Frozen
addikt
válasz
pintyesz #18265 üzenetére
elfelejted a metamaszkot és vásárolsz egy rendes hardwer kulcsot trezor vagy ledger a 2 legnagyobb gyártó nekem van mind2.
Ledger előnye akár bankártyát lehet igényel és több coin tartható rajta, talán az app is kicsit jobb ami van hozzá.Hátrány ha el akarsz adni kryptot eurora az csak btc váltás után lehet...... (legalább is az én országomban németben
Trezor sokkal biztonságosabb (már a csomagolásnál is agyon van védve hologramos lezárással,hogy tuti te nyisd ki elsőnek, ledgernél ez nincs)
Közvetlen eladást akár kérheted a bankártyára is a sajátodra -
spkkill
tag
válasz
pintyesz #18241 üzenetére
Tapasztalat. Tartok olyan BSC tokeneket is Ledger-en amiket nem támogat elgyátalán. Ilyenkor nem is biztos, hogy mutatni fogja az értékét vagy a tokenek számát. Viszont az adott hálózat explorer-ével látni fogok. Illetve ha egy DEX-hez csatlakozol amikor el akarod adni őket akkor ott meg fognak jellenni. A tokeneid ugye nem fizikailag a Ledger tárolja hanem a blokkláncon vannak úgyanúgy, csak egy plusz fizikai védelem.
-
sambenez
addikt
válasz
pintyesz #18237 üzenetére
Ledger szerint nem támogatott.
Én biztos nem szórakoznék vele.spkkill: Akkor a ledger miért nem említi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest