Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoci
tag
válasz
>Borisz<
üzenetére
Srácok !
Én konkrétan árulok ilyen monitorokat ( mármit használt trinitron : sony és hp )
Néhány gondolat:
ezek a monitorok azért olcsók mert már nincsenek a csúcson.Én ugyan adok rá 1 év garanciát de nem tudom megmondani hogy ez alatt az idő alatt tönkre fog-e menni vagy nem. A képük se olyan már mint új korukban.Én most is egy Sony elött ülök, mert csak ez tudja azt a felbontást amit a nb használ.
Ráadásul minden trinitron ami sony alapú ugyanúgy megy tönkre: elkezd a fényereje nőni az égig. Ez a hiba csak időlegesen javítható.
Ezeket ajánlom mgefontolásra. Én TFT-ből a Viewsonic-ot és a Belinaát ajánlom. Ezeknek a képe SOKKAL szebb mint az elterjedt ismert többi típusnak.Össze se lehet hasonlítani egy TFT-t képét , színét élességét, geometriáját egy CRT-vel ! És mindenben a TFT a jobb. Teljesen mentes a torzítástól és a konvergencia hibától, a CRT viszont sose tökéletes. FIGYELEM: Ez csak akkor igaz ha DVI-n hajtjuk ! Az anlóg bemenet borzasztóan rontja a minőséget !
Ezek uán összegzésül:
A CRT azért olcsó mert lejárt technika. A használt meg használ és nem új meg újszerű.Aki használtat árul és mást mond vagy sokat kér az árúért az átveri a vevőt.Ja és magyarországon nem divat a garancia pedig kötelező !
Ezek után ha érdekel valakit:
árak:
17'' 10.000
19'' 15.000
21'' 20.000
elérhetőség: 06-30-2-39-37-38
ez a kllergám szám, hívjátok nyugodtan, Andrásnak hívják.
Az árak természesen bruttó árak és számlát is adunk, továbbá 1 év garit.
Üdv Zsoci
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 2db Odyssey G5 ívelt 165Hz és ívelt 144Hz Monitor, és HUANUO dupla monitor kar 13 32", VESA
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- LG UltraWide 29WQ600-W
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest