Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsoci

tag

válasz >Borisz< #313 üzenetére

Srácok !

Én konkrétan árulok ilyen monitorokat ( mármit használt trinitron : sony és hp )

Néhány gondolat:

ezek a monitorok azért olcsók mert már nincsenek a csúcson.Én ugyan adok rá 1 év garanciát de nem tudom megmondani hogy ez alatt az idő alatt tönkre fog-e menni vagy nem. A képük se olyan már mint új korukban.Én most is egy Sony elött ülök, mert csak ez tudja azt a felbontást amit a nb használ.

Ráadásul minden trinitron ami sony alapú ugyanúgy megy tönkre: elkezd a fényereje nőni az égig. Ez a hiba csak időlegesen javítható.

Ezeket ajánlom mgefontolásra. Én TFT-ből a Viewsonic-ot és a Belinaát ajánlom. Ezeknek a képe SOKKAL szebb mint az elterjedt ismert többi típusnak.Össze se lehet hasonlítani egy TFT-t képét , színét élességét, geometriáját egy CRT-vel ! És mindenben a TFT a jobb. Teljesen mentes a torzítástól és a konvergencia hibától, a CRT viszont sose tökéletes. FIGYELEM: Ez csak akkor igaz ha DVI-n hajtjuk ! Az anlóg bemenet borzasztóan rontja a minőséget !

Ezek uán összegzésül:

A CRT azért olcsó mert lejárt technika. A használt meg használ és nem új meg újszerű.Aki használtat árul és mást mond vagy sokat kér az árúért az átveri a vevőt.Ja és magyarországon nem divat a garancia pedig kötelező !

Ezek után ha érdekel valakit:

árak:

17'' 10.000
    19'' 15.000
    21'' 20.000

elérhetőség: 06-30-2-39-37-38
    ez a kllergám szám, hívjátok nyugodtan, Andrásnak hívják.

Az árak természesen bruttó árak és számlát is adunk, továbbá 1 év garit.

Üdv Zsoci

Új hozzászólás Aktív témák