Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos fotók mutatják meg, milyen lesz a Red Magic 11 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én inkább meló mellett játszok, úgyhogy kihagyom

Buildek igazából játékstílus függvényében változnak, mit szeretsz, és jól alkalmazod hozzá a stratégiát vagy sem. Én inkább a drónos mókákat szeretem, néha cannon is játszik, tow az még mindig király, de nem vagyok egy precíziós műszer, úgyhogy wasp, cricket, drónok főleg, meg persze a meelee buildek jönnek be. Buzzsaw, spear-ek, harvester, ilyesmik kerülnek fel, azokkal jól szórakozok.
Urán a maxos cuccokhoz kell, a narancssárgákhoz. Csak engineer alatt van ilyen, három fegyverhez, scorpion firebug meg a tüzes hordós cucchoz. Darabjához vagy 600 vagy mennyi, azért megy drágán. Sok kell és keveset tudsz szerezni.
Hűtésre cooler és radiator van. A coolerek ha "túlmelegedés" utáni időszak idejét csökkenti amire tudsz megint lőni, a radiator pedig a "túlmelegedést" tolja ki, többet tudsz lőni mielőtt meg kell állni. Mindkettő stackelhető. Pl két charged radiatorral az mg-k iszonyat mennyiséget dolgoznak amire túlhevülnek, van erre egy build pve cooler néven próbáld ki aztán látod is.
Új hozzászólás Aktív témák
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Motoros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest