Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- UAG tokok mutatják meg a Galaxy S26-ok formáját
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
katyilkadr
tag
Gyertek vissza, magamban nem tudok dicsekedni!
-
katyilkadr
tag
Van még itt valaki?
-
H3XHUN
tag
Jó látni, hogy 400 nap után újra telepítve ezt a szemétkupac játékot még mindig az Icarus a istencsászár, legyőzhetetlen rák... Jól vissza buffolták, erősebb mint volt amikor bekerült a játékba. Persze az összes cuccom amit még nem adtam el mert rommá nerfték, elégedettséggel látom, hogy ezek sem érnek semmit sem már. Fat man, 100 aranyat sem ér... haha. Thudnerbolt semmit nem sebez, 2 lövés és túlemelegszik és fél percig nem lehet vele lőni.. lol. A lila cooler és radiator shotgunra a töredékét éri...
-
Argh!
senior tag
Ha valakit érdekel uj [free pack] 4 paint, 4 sticker, meg pár cucc, nem eladhatók.
Elvileg csak holnapig lehet. -
Aprósólyom
addikt
Köszi szépen!
Gyorsan végig is kattintgattam a linkjeidet.
Tegnap próbáltam ki életemben először ezt a gémet, de ahogy elnézem, hogy a fejlődéssel nagy mértékben javíthatóak a képességek és így pár meccs után, olyan durva autókkal találkoztam szembe....
A játékban tetszik az alapötlet és a stílus. Viszont a játékmenet, meta az már annyira nem. olyan hamar lepörög 1-1 meccs... nincs idő kicsit stratégiázni. Pár perc alatt lemegy egy meccs.
-
-
Argh!
senior tag
Üdv.
Akinek még nincs meg van két ingyenes pack. Új játékosoknak nagyon jó de régi accountra is lehet használni.
És néhány kód és link ami cuccokat ad:
-
katyilkadr
tag
Hali! Még csak nyolc hónapja játszom a crossouttal. Craftoltam fegyvert, vásároltam karosszéria elemet, de nem tudok hozzájutni. Kiírja, hogy: All Recources collected, de nem tudom használni. Segítsen valaki egy kezdőnek, mi a francot csináljak?
-
Argh!
senior tag
Üdv.
Valaki meg tudja mondani mennyi PS kell leviathannak hogy több csatát is menjen naponta?
Régebben 8Ks levit csináltam 10+ csatát ment legalább naponta, most nem tudom mennyi PS kellene de csatába se megy.
-
cellpeti
nagyúr
nyomja valaki még a játékot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tőzsde és gazdaság
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16GB / ~20 hó garancia
- HP ZBook Firefly 14 G8 - i7-1165G7 INvidia Quadro T500 16GB I 512SSD I windows 11
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Elvileg csak holnapig lehet.
Köszi szépen!