Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
UP!
-
Scooby Dou
aktív tag
kár hogy ilyen kihalt ez a topic,pedig jó kis game.

-
$p@rr0w
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Megérkezett steamre is a játék, már regisztrálni is tudtam (délelőtt összeomlott a rendszerük), most már csak hely kéne a szerveren... Még karakterem sincs de már 1.2 órát játszottam a steam számláló szerint.

-
Dr. Romano
veterán
Én a minap tettem fel a játékot. Azonban most vagy két napja nem bírok csatlakozni, hiába írom be a jelszavamat. Ez másnál is így van vagy nálam van valami gebasz?
-
Varnyu82
csendes tag
Én már a cityben vagyok,Warnyu néven.

Oktatatót végig lehet nyomni pár óra alatt kb.10küldetés. -
Szedem én is, meglessük.

-
Sish
tag
Nos a játékot tegnap szereztem meg és szerintem nem is rossz
Egyetlen egy gondom van vele, hogy még sehol sem találkoztam magyar játékossal, ezért is nyitottam ezt a topikot, hogy itt talán sikerül összegyűjteni azokat az embereket akik szintén játszanak vele, vagy esetleg ki szeretnék próbálni. Ingyenes szóval egy próbát megér mindenkinek
Infó a játékról: A Vogster Entertainment egy New Jerseyben székelő új cég, de okos taktikával rögtön Kijevben és Moszkvában is nyitottak stúdiót, hogy az ottani, közismerten jó képességű emberanyagot felhasználhassák, no meg azonmód megjelenhessenek a kelet-európai piacon is. Első projektjük egy MMORPG, CrimeCraft címmel, mely PC-re, XBOX360-ra és PS3-ra készül. A legjobb hír, hogy nem aprózták el a srácok, és egyből megvásárolták az Unreal3 motor licencét hozzá.
A játék a mai, modern világban játszódik. A játékosok a politikai, gazdasági és szociális élet szereplői lesznek, üzletet nyithatnak, kereskedhetnek, és szenvedő alanyként konfrontálódhatnak bűnözői csoportokkal vagy rejtélyes rendfenntartó figurákkal. A Megapolisz nyüzsgő életének, atmoszférájának fenntartását, folytonos változását erős mesterséges intelligencia segíti. A főbb kulcspontok:
* vehetsz magadnak autót és házat;
* nyithatsz és üzemeltethetsz boltokat, raktárakat, bankokat, üzemeket;
* részt vehetsz területharcokban és klánháborúkban;
* MMO-ban egyedi csatarendszer (no, erre igen kíváncsi leszek...);
* fejlett szociális rendszer, a konfliktusokat lövés nélkül is el lehet simítani;
* választhatsz a törvénytisztelő, a bűnöző, vagy a pénzügyi karrier között, ezt bármikor megváltoztathatod.Forrás: www.pcguru.hu/
Játék hivatalos oldala: http://www.crimecraft.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest