Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zsolto
őstag
Igen, az első 60-as széria majd' fél centivel vastagabb volt, mivel abban még nem 1,8-as, hanem 2,5-ös HDD volt. Nézd csak!
Nekem az a véleményem az EQ-ról (kipróbáltam közben), hogy normálisan változtatja a hangszínt, nem lehet eszetlen torzítást elérni vele, annak nem is lenne értelme. A FW frissítés után ugye nem kellett újból feltölteni rá a cuccokat?
-
Zsolto
őstag
Nem úgy értettem a mihez viszonyítást, hanem hogy én annak nem ismerem a hangját. Amúgy tudom, melyik az a cucc, persze.
Nekem 1.20.02e van rajta. Leszedtem valami frissítést, de mivel nincs vele semmi bajom, egyelőre nem nyúltam hozzá. Persze szerintem a 30-as és a 60-as firmware-e biztos nem egyforma.Amúgy hatalmas volt az örömöm, mikor kibontottam, mert ez már az újabb, vékonyabb kivitelű 60-as, ugyanakkora a mérete, mint a 30-asé...
-
Zsolto
őstag
-
attika89
senior tag
Helló!
Nekem nincs igazán viszonyítási alapom, mert előtte csak ilyen noname mp3-aim voltak...
Mindenesetre szerintem nem okozna csalódást. Én egy sennheiser cx95 el hallgatom és tetszik nagyon
Használtan szerintem olyan 30-50 ezer között találsz (lezüllött tartozék nélkülitől a karcmentesig állapotúig)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)