Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
modestmouse
csendes tag
Helo,egy haverom is ott dolgozik,Mammutban,Saturnban,raktárosként

Lenne néhány kérdésem.Ugyebár a Creative 6GBs lejátszo 60ezer,az ipod mini 6GBs meg 75.ennek csak a márka az oka?Mert a közeljövöben vennék vmi hasonlo lejátszot,de a Creativrol nemsok mindent tudok.Igy képröl,meg a leirtak alapján nemsok különbség van ez és az Ipod között,és még árban is jobb.Akinek van ilyen az irjon rola vélemnyt!köszöntem,modest -
leewi
aktív tag
'' ''Tessék megspóroltam neked két idézőjelet
köszönöm már úgyis fogyóban van..majd megyek veszek egy 100db-osat de addíg jó lesz a tied is..
tudom, hogy nagyon vicces vagyok..
de viccen kívűl én is megnézném..ha majd tudomást szerzel (vagy valaki) arról, hogy megjelent szoljon..
-
Jared
aktív tag
''Te pedig az apple beépített embere vagy!''
Was a joke.Mondjuk, ha az USA boy átlagsúlyát nézzik ez nem is lehet annyira +lepő.
Azért a valóságban is megnéznék egy ilyen microphoto-t összevetve a nanoval.Bár inkább akkor microphoto.
'' ''Tessék megspóroltam neked két idézőjelet.;P
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
mint mondtam MM, Saturn-ba dolgozok s ott semmi ilyesmi nincs..lehet, hogy még az országban sem?
de a lényeg ha még nincs nálunk mire bejön már nem lesz mini s nem lesz kivel vetekedni..
ez jobb helyzet ugyan de nagyjából látom, hogy samsung-ék merre fejlesztenek és a többiek is így ez a forma már elkésett.. -
leewi
aktív tag
hm...
én olyat halottam, hogy usa boy farzsebébe rakta ráült s utána csodálkozott, hogy jé berepedt..
''Te pedig az apple beépített embere vagy!'' ez pedíg badarság..én csak egy senki promoter vagyok náluk s itt mint magán ember tartozkodom..minden apple megnyilvánulásom a saját vélemnyem..
-
Trak
addikt
Ne hasonlítgassuk a méretét a nanohoz, mert két teljesen más széria

A Zen-t a sima I-pod hoz lehet max hasonlítani, a nano ellenfeleként másik Creative modellt kell nézni.
Sajnos nálunk biztos aranyáron lesz... a sima Zen is 50-55k körül van, akkor ez lesz legalább 70.
Bár arra talán jó lesz, hogy egy idő után lejjebb nyomja a sima Zen árát. -
rumos14
nagyúr
Bővebben: link
itt azt írják, hogy a kijelzője elbújhat a nano mögött... -
Jared
aktív tag
Hello!
IMHO megérdemel egy külön topicot ez a lejátszó.Szerintem az ipod nano elbújhat mellette.Bővebben: link
Egyedül az OLED kijelző aggaszt egy picit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért a valóságban is megnéznék egy ilyen microphoto-t összevetve a nanoval.Bár inkább akkor microphoto.