Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
modestmouse
csendes tag
Helo,egy haverom is ott dolgozik,Mammutban,Saturnban,raktárosként

Lenne néhány kérdésem.Ugyebár a Creative 6GBs lejátszo 60ezer,az ipod mini 6GBs meg 75.ennek csak a márka az oka?Mert a közeljövöben vennék vmi hasonlo lejátszot,de a Creativrol nemsok mindent tudok.Igy képröl,meg a leirtak alapján nemsok különbség van ez és az Ipod között,és még árban is jobb.Akinek van ilyen az irjon rola vélemnyt!köszöntem,modest -
leewi
aktív tag
'' ''Tessék megspóroltam neked két idézőjelet
köszönöm már úgyis fogyóban van..majd megyek veszek egy 100db-osat de addíg jó lesz a tied is..
tudom, hogy nagyon vicces vagyok..
de viccen kívűl én is megnézném..ha majd tudomást szerzel (vagy valaki) arról, hogy megjelent szoljon..
-
Jared
aktív tag
''Te pedig az apple beépített embere vagy!''
Was a joke.Mondjuk, ha az USA boy átlagsúlyát nézzik ez nem is lehet annyira +lepő.
Azért a valóságban is megnéznék egy ilyen microphoto-t összevetve a nanoval.Bár inkább akkor microphoto.
'' ''Tessék megspóroltam neked két idézőjelet.;P
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
mint mondtam MM, Saturn-ba dolgozok s ott semmi ilyesmi nincs..lehet, hogy még az országban sem?
de a lényeg ha még nincs nálunk mire bejön már nem lesz mini s nem lesz kivel vetekedni..
ez jobb helyzet ugyan de nagyjából látom, hogy samsung-ék merre fejlesztenek és a többiek is így ez a forma már elkésett.. -
leewi
aktív tag
hm...
én olyat halottam, hogy usa boy farzsebébe rakta ráült s utána csodálkozott, hogy jé berepedt..
''Te pedig az apple beépített embere vagy!'' ez pedíg badarság..én csak egy senki promoter vagyok náluk s itt mint magán ember tartozkodom..minden apple megnyilvánulásom a saját vélemnyem..
-
Trak
addikt
Ne hasonlítgassuk a méretét a nanohoz, mert két teljesen más széria

A Zen-t a sima I-pod hoz lehet max hasonlítani, a nano ellenfeleként másik Creative modellt kell nézni.
Sajnos nálunk biztos aranyáron lesz... a sima Zen is 50-55k körül van, akkor ez lesz legalább 70.
Bár arra talán jó lesz, hogy egy idő után lejjebb nyomja a sima Zen árát. -
rumos14
nagyúr
Bővebben: link
itt azt írják, hogy a kijelzője elbújhat a nano mögött... -
Jared
aktív tag
Hello!
IMHO megérdemel egy külön topicot ez a lejátszó.Szerintem az ipod nano elbújhat mellette.Bővebben: link
Egyedül az OLED kijelző aggaszt egy picit.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azért a valóságban is megnéznék egy ilyen microphoto-t összevetve a nanoval.Bár inkább akkor microphoto.