- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
-
MasOyama
őstag
Mondtam én, hogy jó film, megnyerte az OSCAR-t is.

-
MasOyama
őstag
-
tiv83us
veterán
Jol adja a film vissza a valosagot az az igazsag...
Mar csak egy kelet-europai hianyzott a tortenetbe, pedig igazan emlitesre melto kis jelenetet lehetett volna kihozni egy amerikai feketevel valo koccenaskor...
Jo film, de jobb is lehetett volna mindezektol fuggetlenul. -
MasOyama
őstag
-
MasOyama
őstag
Igen az is nagyon jó, és a tékában magyar. Nekem megvan.
-
RIV
tag
Ezért a filmért akarják Sandra Bullock-ot Oscar díjra jelölni. De ő nem akarja még a jelölést sem elfogadni. Mert szerinte ez együtt egy nagy film, Ő is csak annyit tett hozzá mint a többiek. Pedig ez volna az első Oscar jelölése.
-
GombócArtúr
senior tag
-
Protezis
őstag
Az a rész tetszett, mikor rálőtt a férfi a kislányra. Reakció: b...... meeeg.
Utána is volt ám meglepi. -
MasOyama
őstag
Igen, ezt én is tapasztaltam, de a vége fele a zene azért sejtet valamit.

-
MasOyama
őstag
Nekem a legjobban az a rész tetszett mikor a rendőr kiszedi a nőt a kocsiból... Fura volt...

-
cousin333
addikt
-
cousin333
addikt
Röviden:
Amerikában játszódik, párhuzamos élettörténetekről szól, amik egy nap valahol metszik egymást. Sokat épít a faji stb. előitéletekre. A végére mindenki változik a kezdetekhez képest.
Szerintem NAGYON jó film, érdemes megnézni... Főleg amiatt, mert nagyon össze van rakva, sok benn a meglepő fordulat. -
maniac
senior tag
olyan elgondolkodtato, olyasmi mint a butterfly effect. igazat megvalva tetszett, meg erdekes, gondolkodasra keszteto, de tortenete nincs nagyon, ill annyi h minden mindennel osszefuggesben van kb
. -
GombócArtúr
senior tag
-
Totyi
őstag
Írtam Neked az álmos topicban.

-
GombócArtúr
senior tag
-
MasOyama
őstag
-
Agyzuzo
addikt
Először azt hittem, erre a Crash-re gondolsz: Bővebben: link
Ezt, amit linkeltél én sem ismerem.
Viszont én meg ajánlom akkor a fentebbit is megnézésre. 
-
MasOyama
őstag
Tudom, hogy nem szoktunk minden filmnek új topicot nyítni, de ez megéri!!!
Mindenképpen nézzétek meg. Nagyszerű film!
Aki látta, annak mi a véleménye róla?
(Kb. 1000 mozifilmet láttam, és ez ott van a top 10ben!)
Itthon nem sok híre van.
![[kép] [kép]](http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/08/07/39m.jpg)
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest