- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hmm... Mivel az alaplapom i915-ös, ezért 260-as FSB-nél kiakad minden a procit és a ramot kivéve. 258-on még elindul az xp, de kb 2perc után a winyó kiakad, és fagy. 256-on ment egy darabig a saját stressz-teszttel, de előbb meguntam, mint ahogy bármi baja lett volna. Akkor végülis 3840MHz-en még stabilnak tekinthetem a procit(531)?
Ja, de stabilitás szempontjából mindegy volt, hogy 1,425V-ot adtam neki és onnan esik terhelés alatt 1,336-ra, vagy 1,375-ről 1,3V-ra.
Egyébként a teszt: SuperPI 32M, CPU-Burn-In 45perc, majd mikor ezek már futnak, elindítom a Winampot egy keményebb 3D-s visualizerrel, Elindítok egy avi-t a Mediaplayerben, és megnyitom a Google-Earth-öt úgy, hogy kb 2+nyit ráközelítek, és megforgatom(meglendítem). Na ez így általában jobban megfogja a procit is, gépet is, mint két Prime, de azért felváltva szoktam néha azt is. Mikor már minden fut, akkor még az egér is 3másodpercenként moccan meg. Na és akkor végülis ezt kétszer lenyomva hiba nélkül, stabilnak tekinthető a proci?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Windows 10
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ja, de stabilitás szempontjából mindegy volt, hogy 1,425V-ot adtam neki és onnan esik terhelés alatt 1,336-ra, vagy 1,375-ről 1,3V-ra.