- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabko
tag
Sziasztok!
Celeron 420, és annak a kis vékonyka gyári hűtője. Alapon 50C a hőmérséklet, terhelés alatt azonnal 60C és megy felfelé. Nem sok ez neki? Kevés az a hűtő, vagy nincs is helyesen feltéve? Mitől melegedhet ennyire?
Köszönöm a segítséget! -
fabko
tag
válasz
JoolsNOS #1889 üzenetére
Azt jelenti, hogy az a cpu csak azokban a lapokban indul el, amelyik támogatja a 333-as fsb-t, és ezt egy matricával jelzik. Az enyémen rajta van, tehát az nem lehet gond.
Újabb hűtőt próbáltam, mindhiába. Arra gondoltam tán a proci haldoklik és beletettem egy Athlon XP 1900+-t. A gép el sem indult, bios resetre sem. Tettem bele egy 1800+-t, azzal sem indult. Visszatettem a 3000+-t, azzal meg elindult. Levettem az órajelét 1,75 GHz-re a 2,15-ről, így Everest terhelés teszt alatt sem megy 60 fokig. Így marad
Hogy a másik két cpu miért nem indult el, nem tudom, talán az alaplap betegeskedik.
Köszönöm a segítséget! -
fabko
tag
-
fabko
tag
Sziasztok!
Adott egy A7V8X alaplap és egy Athlon 3000+ proci benne. Időnként olyan fagyást produkált, hogy megállt az egér, a billentyűre sem reagált, szépen megmerevedett a kép. Nem is kellett hozzá nagy terhelés, elég ha netezett az ember. A BIOS-ban a CPU hőmérséklet 60C volt. Gondolom ez nagyon sok, ezért leszedtem a hűtőt, újrapasztáztam, és feltettem egy jobb (Glacialtech réz) hűtőt. Az eredmény nulla, ugyanúgy 60C a biosban és az Everest szerint is alapjáraton. Újra leszedtem a hűtőt, hátha nem érintkezett rendesen, de rajta volt rendesen. Gondoltam talán az alaplap méri rosszul, de mikor leszedtem a hűtőt újra az olyan forró volt, hogy várnom kellett mielőtt hozzányúlok. Mitől melegedhet ennyire? Mi a megoldás?
Segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest