- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
nos az a helyzet hogy nekem ezzel a módszerrel van most megoldva mert olyan szar codegen házam van ahol nincs elöl venti hely.
Az új venti beiktatásával amit hátra helyeztem be,hogy kifújja a levegöt,és a régi fent elhelyezett ventit megfordítva ami most beszívja a levegöt,sajnos semmi sem változott ugyanúgy 38 fok a proci hömérséklete terheletlen állapotban.
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
válasz
TrollMetal #60 üzenetére
hülyeséget írtam bocs
-
Interceptor
addikt
3100ford/perc körül forog a cpu hütő.Van egy 8cm-es venti a házban felül ami kifújja a meleget és a tápom alján van egy 12 centis venti ami meg elvileg a procira nyomja a levegöt.
Ma vettem egy 8cm-es kolink ventit amit hátúlra be fogok szerelni és az kifogja fújni a meleget,a ház tetején lévő venit pedig beszerelem elöre de úgy hogy az meg beszívja a levegőt! Remélem ez jó megoldás.
[Szerkesztve] -
Interceptor
addikt
Remek most már tényleg kezd aggasztani hogy az enyém miért 38 fok terheletlenül,mondjuk tuti hogy a házhütésem szar
egy 8 centis venti van ami kifújja a meleg levegöt,a táp alján van még egy 12cm-es venti.Lehet ez a baj?
-
Interceptor
addikt
válasz
TrollMetal #43 üzenetére
Nekem 38 fok terheletlenül a Venice magos 3200+.
A szellösebb házad lehet az oka gondolom hogy a te amd procid csak 32 fok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Béta iOS-t használók topikja
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest