Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
Azért a 2 venti számít, mert úgy sokkal könyebben kikerül a meleg a házból, és a procihűtő nem csak a meleg levegőt keringeti. Ebbe a házba is érdemes lenne pár hűtőt berakni, akár leszabályozva, hogy ne legyen hangja. Minden alkatrésznek jót tesz egy kis légáramlás.
Elvileg semmi baja nem lesz 60-65 fokon, és 10 fokkal alacsonyabb, mint a határérték. -
asadasad22
őstag
Megnéztem, és látok rá esélyt, hogy ez a probléma. A gond az, hogy szar az egész szerkezet, ami a bordát a cpu-hoz nyomja. Nincsenek is benne csavarok, csak be kell akasztani 4 helyre egy fémrácsot aztán az ott tartja, amennyire tudja. Megpróbáltam felállítani a gépet, jól odanyomkodni aztán rá a hűtőt és úgy bekapcsolni, de semmi javulást nem tapasztaltam. Az is lehet, hogy a paszta jól odafogta a bordát a hűtőhöz (odatapadt), most meg nem akar úgy odatapadni. Nemtom.
-
BaKeSZ87
őstag
1. cimbi széthajtotta kicsit a lamellákat, mert nem fért volna be a hűtő a táptól, lehet hogy nem illeszkedik a hűtő processzorra. Ezt könnyen kiderítheted, ha kiveszed a tápot. A hűtést úgy raktad be, hogy be volt rakva a táp?
2. szív a proci felől, és fújja befelé a tápba a levegőt -
BaKeSZ87
őstag
Na megérdeklődtem, cimbinek 2,6-os northwoodja van, de nem HT-s, neki 7700CU van, és 100%-on max 50 fokos, 15 fok meg nincs az ALCU meg a CU közt. Vmi nem stimm. Lehet, hogy ennyire sz@r a ház szellőzése? Próbáld meg úgy, hogy leveszed a ház oldalát, és hogy akkor mennyivel megy lejjebb.
-
Oibacsi
őstag
lehetséges, a meleg felfele száll, régen nekem is volt ilyen...a thermal specification elvileg a max. megengedett üzemi hőfok...sztem nézd meg a kontaktot, mert ennek a kistesója haverét 45 körül tartja, és az pedig 3 gigára lett húzva
éppen nem árt, de lehet h az élettartama rövidebb lesz, de az még jópár év
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Starlink
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged