- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Szerintem mindenképpen megérdemli a pasztát, a terheletlen hőfok kicsit magas, de szerintem nem ettől lessz az akadás! Nézd meg inkább a procihasználatot, amikor akadozik a gép, szerintem valami a háttérben zabálja a prociidődet, én erre tippelek, de még ezenkívűl más is okzhatja! Az alaplap hőfoka is kérdéses! Mivel írtad, hogy eddig nem csinálta bizonyos játékoknál! Én a helyedben mindenképpen raknék bele egy core2-es procit, azzal sokkal gyorsabb lesz a géped! Nekem egy P5PE-VM lapban szuperul működött egy E4500! Azért a proci supportot érdemes megnézni csere elött!
-
Weareus
addikt
(#2959) Smile8822 az sok! Lehet, h. tartósan elviseli, de ártani nem használ neki, hidd el. Ha az enyém 60 fok körül járna (tartósan), már nem lennék nyugodt. Nem tudsz alá venni ilyen ventis asztal-távtartót? Haveromnak van egy HP-ja, nyáron koliban (emelet, beton = hő) állandóan fagyott. Vett alá ilyen kütyüt és a fagyások megszüntek. Lehet, h. neked is segítene.
P.mini: Ha a "gépház" fala is forró, süt, akkor ott a szellőzéssel lehetnek azért gondok. Mikor volt szétszedve és kiportalanítva utoljára? És mik vannak benne? És főleg mennyi? (HDD, szellőzőventik, stb...).
Van ilyen sűrített levegős spray, vagy a porszívón (ha olyanfélétek van) megcseréled a gégecsövet, és máris porfújó lesz belőle. Aztán csavarnyúzó, gép oldala le, irány az erkély v. a természet lágy öle és adj neki...
Rengeteg hőt "beizolál" a por a gép belsejébe.
Van itt egy-két videó ezzel kapcs.: 1. 2. 3.
Új hozzászólás Aktív témák
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest