- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Az elem csere, az szerintem nem megoldás. Persze nem azt jelenti, hogy egy próbát nem ér meg, de szerintem nincs köze hozzá. Az csak arra szolgál, hogy a bios-t kikapcsolt/áramtalanított állapotban is beállított értékeken tartsa.
Ez a ház behatolósdi, nem tudom mit jelenthet ezeknél az alaplapoknál. -
Gyufaaa
veterán
Ahamm. Szerintem inkább a ramjaiddal lesz a turpisság, mivel egymástól független hőmérsékletnél fagy a cucc. Ott a terhelésnél a ramod szarakszik szerintem. Leginkább abból gondolom, hogy a memtestnél a procid nem kap terhelést, tehát nem melegszik. Próbáltad már egy modullal? Egyesével próbáld le és megmutatja a hibát, ha a deszkád netán nem szeretni valamelyiket.
-
Gyufaaa
veterán
Ógy tudom, azok "forró fejű" prockók voltak. 40-50 fok körüli sem meglepő nála, akár milyen is a hűtőd. Hibára utalhat, de utalhat rossz driverre, vagy hibás ramra illetve a deszka nem komálja a ramot. Kb ennyi lehet a hiba forrása. Egy bios frissítés is megoldhat problémát. Csak simán a procit teszteled stressel vagy a ramokat is? Blend?
anyadszeret: Az csak azért, mert az sem egy hűvös fajta prockó. Tegyél rá egy HTX2 vagy 3-as hűtőt és megoldva a problema.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged