- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Az elem csere, az szerintem nem megoldás. Persze nem azt jelenti, hogy egy próbát nem ér meg, de szerintem nincs köze hozzá. Az csak arra szolgál, hogy a bios-t kikapcsolt/áramtalanított állapotban is beállított értékeken tartsa.
Ez a ház behatolósdi, nem tudom mit jelenthet ezeknél az alaplapoknál. -
Gyufaaa
veterán
Ahamm. Szerintem inkább a ramjaiddal lesz a turpisság, mivel egymástól független hőmérsékletnél fagy a cucc. Ott a terhelésnél a ramod szarakszik szerintem. Leginkább abból gondolom, hogy a memtestnél a procid nem kap terhelést, tehát nem melegszik. Próbáltad már egy modullal? Egyesével próbáld le és megmutatja a hibát, ha a deszkád netán nem szeretni valamelyiket.
-
Gyufaaa
veterán
Ógy tudom, azok "forró fejű" prockók voltak. 40-50 fok körüli sem meglepő nála, akár milyen is a hűtőd. Hibára utalhat, de utalhat rossz driverre, vagy hibás ramra illetve a deszka nem komálja a ramot. Kb ennyi lehet a hiba forrása. Egy bios frissítés is megoldhat problémát. Csak simán a procit teszteled stressel vagy a ramokat is? Blend?
anyadszeret: Az csak azért, mert az sem egy hűvös fajta prockó. Tegyél rá egy HTX2 vagy 3-as hűtőt és megoldva a problema.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest