Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Telekom mobilszolgáltatások
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tasker
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
JoolsNOS #1991 üzenetére
ilyen melegben nem mertem prime-ot ereszteni rá.... am az alapfesz asszem 1,4, bár ebben nem vagyok biztos, ritkán lesem a biosom
az biztos, hogy C&Q belőve, szal most 1 volton megy magonként 800mhz-en és úgy 38fok....és szerintem úgy már nem az igazi....mod: cpu-z szerint 1,35 volton műkszik prime blend test alatt....meglesem alaphangon mitlyen hőmérsékleteket tol.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő