Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisherhun
tag
Hali!
Lenne egy alaplapos kérdésem
Most egy fx 8320 as procit 4ghz en1.36V al hajtok de én nem szeretném hogy mindig 4 ghz en menjen ezért benyomtam a C&Q funkciót a biosban. Így szépen vissza is vette a procit de a feszültség ugyanúgy maradt :S
Esetleg nem tudja valaki hogy mit kell még kapcsolni a biosban ,hogy a feszkó is hozzá igazodjon?
(Asus alaplap 1604uefi bios) próbáltam már minden félét de nem akarja az igazságot :SS
Legutóbb az offset et tanácsolták hogy ott kell valamit variálni de ahhoz nem nagyon értek egy kis help kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest