- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
akoska07 #20781 üzenetére
Túl sokba kerülne pontvadászatra nekem ez a csere. Normál használatra meg akinek nem elég egy 4500+ os ivy annak lehet ez se lesz elég
Mondjuk a kis cpu pontszám még jól jönne, de ahhoz kellene jobb ram is: [link]
itt mondjuk több cpu pontot kaptam.
ez csak 1150/1450, lusta voltam futtatni nagyobb órajelen már. -
kovsol
titán
válasz
akoska07 #20777 üzenetére
Maga a cpu része nem sokkal erősebb mint az ivy nek ahogy látom. 4800Mhz en stabil 3570k -t nem cserélek le az tuti. Most 4500@1,13V al hajtom ezt. Ennél több cpu erő meg mindennapokra nem kell. Főleg nem játékra.
Max ha ennek nem ilyen elb@szott pasztázása lesz akkor érheti meg. Na meg ha egy átlagos példány viszi majd az 5+Ghz -t
-
kovsol
titán
válasz
Jakab66[hun] #20749 üzenetére
GTX660 esetén mi volt a gond ?
-
-
kovsol
titán
Hétfőn megjön az új házam és a hűtést is kicsit meg fogom variálni, remélhetőleg jövök majd 5Ghz -es eredményekkel
-
kovsol
titán
válasz
akoska07 #20631 üzenetére
HT -t nem érdemes piszkálni, jó ahogy van. NB -t viszont érdemes húzni, mert így a memória vezérlő is gyorsul és a ramot jobban használja, de ez eléggé melegíti is a procit.
Viszont érdemes lenne ezt inkább a proci saját topicjában tárgyalni, mert ott rengeteg ember van aki jelenleg is ilyen procit nyúz és több a tapasztalata.
-
kovsol
titán
válasz
akoska07 #20625 üzenetére
Egy i7-2600k -t én is bevállaltam volna szívesen, de a 3570k -t nagyon jó áron tudtam megszerezni, még a használt 2500k ára alatt! új 3 év garisan. Mondjuk ahogy kiteszteltem nálam 4600Mhz az a vonal ahol még lehűthető 24/7 felhasználásra is. Szóval 2500k -ra cserélni nem lenne értelme szerintem, i7 -t meg nem igazán tudnám kihasználni, mivel szinte csak játékok alatt izzasztom meg a gépet. Bár mondjuk gondoltam egy 7850CF -re, lehet ott bizonyos helyzetekben jól jönne már az i7.
-
kovsol
titán
válasz
akoska07 #20597 üzenetére
Én most a 24/7 -es 4500Mhz beállításomat tesztelem. 1,13V mellett. Szerintem ez is tisztességes helytállás lesz ha 4500 -t vinni fogja állandóra. Ez fölött már megindul a hőmérséklet iszonyat mértékben.
Kupak meg marad rajta, nem fogom levenni, annyit nem ér meg nekem pár száz Mhz. -
kovsol
titán
Az enyémnek sajnos kupak módosítás nélkül 4900 a vége és itt is már sima aida alatt is felmegy 104 fokra. Pedig vízhűtés van rajta. A vizet kb nem is melegíti fel annyira szar a hűátadása, hogy passzívban is mehetnének a radiátorok akkor se melegedne jobban. 5Ghz meg úgy túlmelegszik, hogy újra is indul. Úgy fest menne pedig az enyém is, de ritka fos a kupak rajta
-
kovsol
titán
szépen hasít mind a kettőtöké, na most indítom is újra a gépet és rakom 5Ghz -re az enyémet
Nekem Malay a kicsike, de azok közt is van jó, én pont olyat kaptam.
-
kovsol
titán
kíváncsiság csak rávitt, hogy elindítsam 4800Mhz en is
[link] -
kovsol
titán
válasz
akoska07 #20554 üzenetére
Én még abban bízom, hogy le tudom hűteni majd vízzel a 4600Mhz -t
és jó volna ha tesztek idejére az 5Ghz meglenne. Kupaktalanítás nálam nem játszik, mert a 3 év garanciát én nem akarom elveszíteni és amúgy is nekem a 45e Ft -os proci az már drágább annál amit megkockáztatnék. Szerintem az én procimmal ez meg is lesz.
-
kovsol
titán
[link]
Amíg nem lesz meg az új hűtés nem megyek továbbAzt hiszem ígéretesnek tűnik a proci! Viszont LinX alatt már 90 fokot nyaldosta az egyik mag.
-
kovsol
titán
Én se venném le róla +100-200Mhz miatt, célom a stabil és hűthető 4500-4600Mhz lenne nekem
5Ghz -t nem lehet lehűteni már rendesen. De ha azt nézzük kb +10% erő az SB procihoz képest akkor itt már kb hozná egy 5Ghz es 2500k szintet az már nem szar
De ez itt elég off topic.
-
kovsol
titán
válasz
akoska07 #20515 üzenetére
Nekem még összerakás alatt van a víz a procira, nem lesz nagy cucc, mert csak a cpu -t fogom vele hűteni. Két szimpla radiátor+tartály. Ez még el fog férni a házon belül is szépen remélhetőleg
Egy szimpla radi még elbír vele 4.4Ghz-en de már elég meleg így. Ha meglesz akkor jövök majd eredményekkel.
-
kovsol
titán
csak Aida eredményeket gyűjtötök ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo 3DS és DS topic
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest