- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
"Ha jól emlékszem a kiinduló elv az volt, hogy a leendő CPU felhasználókat segítsük azzal, hogy megmutatjuk CPU-ink képességeit"-----Hát...Őszintén!Én úgy emléákszem,hogy :
"látod szaros 1,235V-on mit megy a 2180-as procim?"Á! az semmi !!Ezt nézd 1,425-ön ennyit tudtam!!Stb...Így kezdődött,s jött az ötlet,ez nem ok,egységesíteni kellene.Még kérdeztem is Zájectől,hogy miért pont 1,3V?Mondta,hogy máshol is elfogadott az 1,3..ezért--(be is vált!!!)Szóval,mondjuk ki,menőzés,és büszkeség szülte,s nem volt verseny???Basszus!Majd meg hóttam,úgy fáztam,s azért,hogy Zájec eredményét csk 10MHZ-cel meg tudjam dönteni!(s ez nem egyedi ,csak más nevében nem nyilatkozhatok)Sőt!!!Volt 1000 vita,szidtuk 1mást,s annyit veszekedtünk,hogy egy nászutas pár megirigyelte volna,de..EZ A JÓ!!!!!Pont e miatt,egyszer meglepődve tapasztaltuk,hogy BARÁTOK lettünk,közben megismertük 1mást és 1más családját stb..S letisztult,segítettünk 1másnak.
S mikor Ő q66-ra,én 6750-re váltott(váltottunk)rittunk,h kva unalmas.."minek a RAM, VTT feszültségeinek ismerete, vagy az, hogy mennyit esik a 12V?"---
Pontosan azért,hogy látszódjon,hogy adott lapban,x-y alkatrészek mennyi feszen szolgálják ki a procit adott órajelen.Pl.Mikor nálam a +12V úgy 3,7GHz felett nagyot esett,már tudtam,hogy kevéske a DTK tápom,s egy Orthos kvra el fog dobni...Mennem kell
-
lipi67
nagyúr
Most keltem,de ahogy tőlem telik,mén sorról sorra,s vszolok.
Kemény a fejed:Örülj basszus,benőtt e fejed lágya!
Terhelve vizsgáljuksak a max OC-n nincs terhelés,meg a max FSB-n(kekem meg ez nem jelent semmi különöset-FSB-)
Nem az érdekel minket,h mennyit állít be,pontosan az,hogy mennyit kap, ott mit tud.
"terhelés alatti feszültséget állítja be VID-nek"------akinek 1,2V a vid..uazt az eredményt kapná mint a 2-es opcióban!!!!-EZÉRT!!!!
"CPU tuning lista a CPU-ról kell, hogy szóljon"-Arról szól!!!ne így nézd az 1-es opciót!Ne azt nézd,h x procijának 1,15V a vidje,s az 1-es opciót 1,096-on futtatta akkopr a lapja feszesése 0,054.Azt nézd,hogy a procija 1,096-on megy y órajelen.
"Itt nincs pénzjutalom és még rangsor sem."Persze,hogy nincs!Itt maxbüszke lehetsz a procidra és a kitartásodra,hogy a második óra után,nem szartál bele az egészbe
"ogy a leendő CPU felhasználókat segítsük azzal, hogy megmutatjuk CPU-ink képességeit"-erre majd visszatérek a végén..
"minek a RAM, VTT feszültségeinek ismerete, vagy az, hogy mennyit esik a 12V?"--erre is
"okos dolog egy linken szerepeltetni a különböző tipusú procikat, ezért érdemes lenne pl egy SuperPI-t belevenni a listába, mert így lehetne látni, hogy az eltérő kategóriák hogyan birkóznak meg a gyakorlati számítási feladatokkal, pl hasonló órajelen."---Ilyen van is:[ITT].Nekünk is eszünkbe jutott,s mint látod,winRar Everest is játszott.Én éppen nem tudtam,h hol lakok,ezért Krammerkánakszóltam,h keresse mycso-t,Ő volt az utolsó aki módosította,s nagyon jól megcsinálta.Csak ennyi adatod bevinni,számon tartani..nem 1xü,igy elmaradozott.Sőt..kérdezd meg,én fanatikus Super PI-s voltam(vagyok),vallom a proci igazi erejét nagyon híven tükrözi,s nem az 1M-es,mert több proci összehasonlításánál,pl.a 6320 verte a 6750-et(minden más uaz volt!!!)1-2-4M-en,majd beérte a 6750-es,s 16-32M-en el is verte,ahogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest