- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szia!
Értelek én csak Te meg jól ismersz..Ha én adom el a procimat (2 hónapos-Iponos) akkor se hozok ki belőle még 40k-t se. Venni meg tuti sikerülne a legdrágábban. S ez kb mindenre érvényes nálam, mert idétlen vagyok. Hát igen, a 30k miatt nem tapsikoltam, de lenne még azért annyi, hogy lecseréljem valahogy.
Nem a mennyiségre mondom! Illetve kell a fenének 700-800-Watt! Csak ezeknél a 12v-os ág..erősebb. Olyan táp kellene ami vagy 400-500Watt, de a 12v-os ága meg egy 850-esé.
Mikor a 4850-et (gpu meg ram is)+ a procit is megnyígattam durván..hiszed vagy sem barátom, a táp szenvedett. Emlékszel a 2xxx tuningjainkra? Akkor figyeltük, hogy 3,8Ghz környékén már a 12v-os ág kvra esett,s szállt el a tuning. Na, most kb uez volt. Különben mindenben teljesen igazad van. Ha nem akarok mindent szétfeszelni, akkor bőven ok a corsair 450-es Mod. is. S az még szép is, jól muatna a kék a fekete házban
Arra is emlékszem amikor vetted a 620-ast..Hát igen, jól, nagyon jól vetted. Az 550-es Vs 520-as meg tudod miért rahgadt meg bennem? (Evely-en kívűl) Emlékszel? Engusz is akkor vett 550-est és abitosba írta be. Mi meg (Te meg én) ott ordítottununk neki, hogy NEEE! Vissza is ment és becserélte egy 520-as mod.-ra. Lépnem kell, összebarmolom a fagyasztót
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest