- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Yettel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #3863 üzenetére
Mondjuk..én is ezt tenném ha jobban belegondolok. Persze most jó meg nekem bőven elég 1v alatt 2,66GHz, de alulfeszelés engem se hoz lázba.
Sok pénz kéne meg egy brutal 8400-es egy másik géppel ,ezzel a lappal. A procihoz meg vennél deszkátDFI UT P45 T2RS -ről mi a véleményetek? - Bár lenne véleményem róla ...("testközelből")
Mod: akkor most átköltöztünk vagy mi?
bzs73: szerinted?
Gyáááá-Most látom hol vagyok. Én azt hittem, a Wolfdale..
-
bzs73
őstag
válasz
MPowerPH #3863 üzenetére
Hát tényleg sajnálom én is hogy nem ment simán a dolog.Szerintem se a procin múlik az menne szerencsétlen Tanultál ebből hogy utána kell járni mindennek és nem a névre adni.Nem mintha én eddig utána jártam volna,de eddig ezzel a lappal szerencsém volt mert ment minden benne rendesen.Persze a franc gondolná tényleg hogy egy ilyen lapba nemfog menni mikor meg jó lap csak nem mindenre úgy látszik..
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Drón topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest