- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
Ok..Szerintem az kvra parasztos,ez meg konzervatívabb,de nekem mind1.Bevallom önző voltam,elmondom,h miért!
nappal gépezni egy dolg,nemtom milyen,mások gépét csinálom akkor.Iccaka viszont a halvány színektől szó szerint könnyezik a szemem.Alig látom,zavar.Nálam a legjobban a kék szin jött be,azt este 9-től hajnal 5ig is bírja a szemem.No nem rikító kék,inkább ilyen elmosott,szürkített,vagy az acélkék.
Ezért lettek ilyenek a szinek.A fehér meg..Most beszéltem Krammerkával,h jó ha van utalás a hivatkozásra,h más opció is elérhetó,kell a csík.(sztem).
Hogy miért lett fehér..nemtom
De a krisé krammerkánál,kérd el,színezd át ahogy gondolod.Nőkbe van izlésem,másban..Nekem fari is csak Levi's,kabát csak Bomber,cipő csak martens.Nem vok nagy esztétikai inyenc.Bár sztem ez nem is rossz.(Nálunk a falakat is acélkékre festettem le
fekete-fehér?(bár azt én nem csinálhatok,tőlem rasszizmus lenne!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi