- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
johniee #13665 üzenetére
Hát aza lap még korántsem biztos,mert 50k-t nem tudom.Teszteket néztem,tényleg eggyik leghűvösebb lap,meg stabil,de tuningba semmivel nem tud többet egy 30-35k-s lapnál.Itt az újdonságot kell megfizetni,meg a dizájnt,nevet,stb.Most ezért +15k-t kiadni.
Kiadnám én lazán,ha lazán tehetném,mert teccik,de nem tudom még.Majd eldől mi lessz.Ha ilyen lapot veszek,az a ramok rovására megy,mert abból meg gyengébbet kell akkor vennem.Az meg fontosabb,mint a dizájn.
Kérdezném tőled.Az asus visszaveszi idle a feszt?Már tuningnál,mert norm feszen persze visszaveszi,de ha manuálisan állítod a feszt akkor is?
dfi,msi,biostar visszaveszi szépen.giga és asus nem tudom hogy áll ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest