Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laraxior

titán

válasz Zájec #1184 üzenetére

Talán ha vennéd a fáradtságot az ugatás helyett és megnéznéd Brumi Vantage táblázatát akkor lenne kép.... De gondolom megtetted és errefel beszélsz...

a minden lap egyforma... gondolom itt is utánakérdeztél bimnél. Nem? Hát persze...akkor meg minek a vaker? Lusta vagy és felesleges írogatsz ostobaságokat...mondjuk haosnló adottsággal ellátott embertől nem is várok többet ;)

A lap deicide-é volt...Ő is csak 465-470ig jutott..gondolom akkor mi vagyunk a hülyék akiknél járt a lap és nem azok akiknek közelében sem volt :D :W

Ennyit megy a DQ6-om... ez van. Elméletben könnyebb róla beszélni mint úgy hogy itt van helyben.A DS4nek is kevesebbet kellett volna tudnia nem?

mostmár beszéljünk komolyabban , ne saját szavaidat forgasd vissza a kérdésekbe más köritéssel , mert nincs értelme elbeszélnünk egymás mellett.......egyáltalán nincsen értelme beszélgetnünk...

• #TOTTI

őstag

válasz Zájec #1184 üzenetére

Nekem is csak emlékképeim vannak..! De nem godnoljátok hogy túl van kicsit pörögve a dolog..!?

Nagy mértékben szerencse dolga és amíg csak léghűtést használsz nem nagy tudomány tuningolni..! Jól müködő vízhűtést összevásárolni már egy fokkal komplettebb feladta megtervezni az elemket még bonyolultabb..! Kompresszor, Nitrogén,stb.. pedig már extrém kategória.. ez engem nem is érdekel..!

Egy P35ös lapon föleg egy Gigán mi lenne olyan bonyolult..!? Föleg procituningba.. amitöl egyikötöknél jobban menne mint a másiknál vagy épp nálam..!

29. conroe procim ez ami most van.. Fogtam már ki nagyon szart is nagyon jót is.. 4Ghz felett Prime stabil eredményem még nem volt.. igaz 45nm procimbol is most ez az első.. egy E5200 meg egy gagyi, de tökéletesen szolgáló G31es lap..

Valakinek biztos bonyolult..! De sok PH!snak alap.. többek közt nekem is.. csak nem érdekli..

Rosszándékot véletlenül se feltételezzetek... :P

Új hozzászólás Aktív témák