- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #10624 üzenetére
Értem a célzást.
Tudom sajna, hogy nem volt optimális, toyone mondta, s enyhén szólva az AMD-től sincs elragadtatva. (meg tudom érteni). Szerintem az én kis q9550-em a világ legjobb quadja...Ezt komolyan mondom.Kell türelem hozzá az szent, néha más (nem úgy ahogy kulerr udvarolgat ákinak
), de amit ez tud alacsony feszen, léggel bőven +°-os szobában..Ma 6 és 7 között kaptam meg a gépet, csak egy ablak kinyirt volt s így fél óra uán nem huszonx fok, hanem 10-13°
Eredmény:[link]
[link][/L
A lényeg, hogy ez a kis hülye majd 4,7GHz-en dolgozik léggel..
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest